Viziune potențială

SNN lanseaza noua misiune, noua viziune si noile valori 8 iul.

viziunea obiectului este aceea viziunea nu este vedere

SNN lanseaza noua misiune, noua viziune viziune potențială noile valori SNN lanseaza noile misiune, viziune si valori ale companiei Bucuresti, 08 iulie In contextul rolului pe care energia nucleara il are viziune potențială atingerea tintelor de decarbonizare si asigurarii tranzitiei energetice catre o economie fara emisii de carbon, coroborat cu proiectele strategice de investitii ale SNN, compania viziune potențială stabilit noile misiune, viziune si valori: Misiunea SNN: Generam energie curata la standard de excelenta Viziune SNN: Construim un viitor durabil pentru generatia de maine Valorile SNN: Excelenta profesionala, Grija fata de angajati, Siguranta si stabilitate, Empatie si responsabilitate, Dezvoltare durabila.

Misiunea, viziunea si valorile SNN reprezinta angajamentul echipei SNN pentru dezvoltare durabila, inovatie si securitate energetica.

viziunea pierde concentrarea efectul luminilor fluorescente intermitente asupra vederii

In mod egal, acestea reflecta valorile SNN derivate din valorile individuale si colective ale angajatilor si reprezinta un ghid pentru tinerele viziune potențială pe care ne-am propus sa le crestem. Ne reprezinta uman, valoric, operational si investitional. Au rolul de a capitaliza expertiza dobandita citind viziune potențială de a o utiliza in proiectele strategice: retehnologizarea Unitatii 1, Proiectul Unitatilor 3 si 4, potentiala implementare a reactoarelor modulare mici, productia de hidrogen curat.

eva viziune verde este posibilă îmbunătățirea vederii până la 100

Suntem constienti de importanta rolului nostru in dezvoltarea comunitatilor si in protejarea mediului inconjurator. Ne asumam rolul companiei intr-un context pe termen foarte lung, unul in care oferim rezilienta, securitate enegetica, energie curata si crestere economica.

vederea se întunecă pentru acuitate vizuală de ce aveți nevoie

Prin proiectele sale de investitii, Retehnologizarea Unitatii 1, Proiectul Unitatilor 3 si 4, Instalatia de Detritiere, productia de Cobalt 60, in valoare de aproximativ 9 miliarde Euro, SNN devine un pilon al decarbonizarii simultan cu generarea unui efect multiplu de dezvoltare micro- si macro-economica. SNN realizeaza aceste proiecte prin cresterea unei noi generatii de nuclearisti, prin retentia si formarea tinerilor din Romania, prin valorificarea potentialului acestora.

mască de vedere fără ochi toamna și viziunea

Asevedeași