Video patologie,

video patologie

Companii ca Tencent și NetEase care oferă jocuri online vor putea să îi lase pe copii să se joace doar o oră între și vinerea și în weekend și în zilele în care se celebrează sărbători oficiale, potrivit unui document publicat de presa chineză și citat de BBC.

Pentru a asigura video patologie noilor măsuri, toți utilizatorii vor fi nevoiți să se logheze cu numele lor reale, nu cu avataruri create online. China este una dintre cele mai mari piețe a jocurilor video la nivel mondial, aproape de milioane de jucători cheltuind anual în jur de 43 video patologie miliarde de dolari.

video patologie

Deși este greu să găsești statistici oficiale despre dependența de jocuri video în China, autoritățile au adus frecvent subiectul în discuție ca motiv de îngrijorare.

În autoritățile de la Beijing au introdus măsuri care limitează timpul petrecut de minori jucându-se la doar 90 de minute în timpul săptămânii și la 3 ore în weekenduri, interzicând de asemenea tuturor persoanelor sub 18 ani să se joace video patologie între și OMS consideră dependența de jocurile video o boală Problema dependenței de jocurile video a fost ridicată și video patologie cadrul Congresului Partidului Comunist Chinez de anul acesta.

Însă decizia OMS s-a dovedit controversată în rândul unor experți care argumentează că deocamdată nu există suficiente studii de calitate și pe termen lung care să concluzioneze că jocurile video sunt o patologie ca dependența de droguri sau pariuri.

video patologie

În ceea ce privește jocurile video violente, numeroase studii au arătat că acestea nu conduc la un comportament violent din partea celor care le joacă. Citește și: Video patologie China, copiii sunt împiedicați să joace video patologie jocuri video, prin tehnologii de recunoaștere facială Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

video patologie

Asevedeași