Centre oftalmologice

centre oftalmologice

centre oftalmologice

Față de Optici — suntem profesioniști ca personal medical… Față de Clinici — suntem profesioniști în domeniul opticii… …și profesioniștii comunică pentru cea mai bună, estetică și sănătoasă soluție optică pentru pacient la un buget realist. În centre oftalmologice o clinică din România nu există o legătură atât de eficientă între departamentele medicale și de optică, ca la Oftapro!

Telefon: 20 30 număr cu tarif normal Adresa: Sediul central: Str. Aeroportului, nr.

Și asta inseamnă un Centre oftalmologice de Optică Integrată. Centre oftalmologice la dispozitie o gamă foarte mare de ramelentile aeriene și lentile de contactfiind tot timpul asistați și îndrumați de către noi către cea mai buna variantă.

Cauta clinica potrivita

Putem onora o prescripție de ochelari într-un timp record de 5 minute! Află mai mult Fii un pacient bine informat!

centre oftalmologice

De când suntem prezenți în mediul online, promovăm educația și informarea corectă si amplă a pacientului. Să fii informat în zilele noastre înseamnă să ai mai multe șanse la a fi sănătos!

Punem la dispoziția pacienților articole de pe Blogul nostru despre oftalmologie, creăm conținut video succint și foarte folositor. Iar pentru sfaturi scurte și la centre oftalmologice și noutățile clinicii, vă invităm pe pagina noastră de Facebook.

centre oftalmologice

Secțiunea exhaustivă despre Strabism este mereu în topul căutarilor. Daniela Cioplean, medic primar oftalmolog cu supraspecializare în strabism, oferă părinților îngrijorați sfaturi despre soluționarea la timp a acestei provocări. Pentru mai multe filme informative urmăriți canalul nostru YouTube!

centre oftalmologice

Subscribe Galerie foto Faceți click pe imagine pentru a porni galeria foto Centru de Optică Integrată De la un diagnostic corect și prescripție de ochelari sau lentile de contact, până la rame alese și ochelari făcuți - totul fără să părăsiți incinta OFTAPRO! Asta înseamnă un Centru de Optică Integrată.

  • Viziunea s-a așezat după naștere
  • Accident vascular cerebral
  • Clinica Oftalmologie & Spital Oftalmologie - Centru de Excelentă în Oftalmologie - INFOSAN

Asevedeași