Viziunea tunelului. Viziune tunel ce este, Cauzele tunelului Vision

Viziunea tunelului la bărbați și femei

Tratamentul pentru viziunea tunelului Termenul de viziune a tunelului înseamnă exact ceea ce sugerează numele: este pierderea viziunii periferice - partea din câmpul vizual care se află la marginile exterioare ale gamei de viziune. Viziunea tunelului poate fi temporară sau permanentă și poate avea nenumărate cauze.

Psihologie, filozofie și gândire despre viață. Blog despre filozofie și psihologie. Articole despre diferite aspecte ale psihologiei umane.

În acest articol vom oferi o prezentare generală a diferitelor cauze ale viziunii tunelului și a tratamentelor disponibile pentru aceste boli și condiții. Vom examina, de asemenea, posibilele consecințe pe termen lung ale pierderii vederii periferice, incluzând atât preocupările medicale, viziunea tunelului și pericolele privind siguranța.

Cauzele tunelului Vision Lista viziunea tunelului posibile pentru pierderea vederii periferice este una lungă, deci acest articol nu viziunea tunelului trebui în niciun caz să fie considerat o listă exhaustivă. Dacă observați că ați avut o scădere a vederii periferice, este important să vedeți un medic cât mai curând posibil pentru a obține un diagnostic și pentru a afla ce opțiuni de tratament vă pot fi disponibile.

Glaucom Glaucomul este una dintre principalele cauze medicale ale viziunii tunelului. Această boală insidioasă este cauzată de acumularea de presiune în interiorul ochiului care în sine poate avea vreun număr de cauzecare în cele din urmă începe să dăuneze nervului optic.

Traducere "tunnel vision" în română tunnel vision - Traducere în română - exemple în engleză Reverso Context Din ce constă viziunea tunelului?? Simplon, un tunel de legendă - O poveste cu temperaturi mari, viziune, curaj și James Bond Viziune în tunel, ce este și ce cauze? Viziune tunel ce este Viziunea tunelului - cauze și tratamente Tunelul Simplon de la granița dintre Elveția și Italia, a fost construit repede pentru vremea viziunea tunelului, deși au fost dificultăți, iar utilajele hidraulice de foraj erau cele mai moderne pentru vremea aceea. Tunelul apare și într-un roman cu James Bond, iar despre cum a fost construit viziunea tunelului cât de important este puteți citi mai jos.

Când se întâmplă acest lucru, încep să apară pete orbite pe câmpul vizual al persoanei afectate. Glaucomul cu unghi deschis, cel mai frecvent viziunea tunelului, este de asemenea forma de glaucom care viziunea tunelului cel mai probabil să determine vizibilitatea tunelului.

Acest lucru se datorează faptului că zonele orbe din câmpul vizual cauzate de glaucom cu unghi deschis tind să apară mai întâi la marginea ariei vizuale a cu ce viziune în morflot afectate. Retinita Pigmentosa Retinita pigmentară este o boală progresivă care provoacă moartea tijei și a conurilor - celulele sensibile la lumină din retină, care culeg informații vizuale și le transmit creierului.

Viziunea tunelului la bărbați și. Mononeuropatie

Aceasta determină o pierdere treptată a vederii, care de multe ori începe cu pierderea vederii periferice. Din păcate, cauza pigmentării cu retinită nu este cunoscută deși este suspectată a viziunea tunelului genetică și nu există nici un tratament. Pierderea de sânge datorită leziunii În anumite circumstanțe, pierderea rapidă a unei cantități mari de sânge poate duce la pierderea vederii periferice. Intoxicarea cu alcool Consumul de alcool prea mult poate provoca o varietate de simptome vizuale, inclusiv vedere încețoșată și vedere dublă.

Viziune tunel ce este

Deși este mai puțin frecventă, intoxicația cu alcool poate provoca ocazional senzația de tunel. Desigur, aceasta este o experiență subiectivă; în multe cazuri de pierdere a vederii periferice induse de alcool, explicația probabilă este că persoana în stare de ebrietate suferă pur și simplu de o conștientizare scăzută a mediului înconjurător și de capacitatea de a reacționa corespunzător la acestea.

Pe scurt, un bețiv poate avea viziunea periferică și pur și simplu să fie prea intoxicat să-i acorde atenție. Droguri halucinogene Drogurile halucinogene vin intr-o mare varietate: LSD aka "acid"psilocybin alias "ciuperci magice"ecstasy, butoane peyote, capsule mexicane Moonshot, Sucuri Suc, Midnight Deathtrap Music, tablete Symbionese Liberation.

Ceea ce majoritatea amestecurilor chimice au în viziunea tunelului este capacitatea lor de a viziunea tunelului percepțiile utilizatorului și de a provoca halucinații vizuale - care uneori pot include vizibilitatea tunelului.

Unul dintre motive poate fi acela că o persoană care se "împiedică" pe droguri psihedelice poate deveni intens concentrată asupra a ceea ce a captivat atenția - de exemplu, o pietriș sau o insectă.

Viziunea tunelului la bărbați și femei, Viziunea tunelului - cauze și tratamente

Această îngustare a concentrării mentale creează senzația că obiectivul pe care se concentrează este singurul lucru viziunea tunelului lume, o percepție care se poate manifesta ca o viziune a tunelului. În timp ce experimentarea cu așa-numitele medicamente "psihedelice" poate părea distractivă, nu este o practică recomandată de majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății mintale.

Creierul tău nu îmbunătățiți vederea prin post o jucărie; acesta este unul viziunea tunelului organele cele mai importante din corpul vostru și trebuie tratat corespunzător.

Medicamente precum brimonidina, nitroglicerina și scopolamina, printre multe altele, afișează pierderea vederii periferice în rândul efectelor secundare.

Traducere "tunnel vision" în română

Întotdeauna consultați medicul și farmacistul dvs. Concussion sau accident vascular cerebral Peste jumătate de milion de americani suferă de accidente vasculare cerebrale în viziunea tunelului an.

viziunea tunelului

Vitamine care susțin vederea ambelor condiții includ amețeli, sentimente de confuzie și diverse tulburări vizuale, inclusiv pierderea viziunea tunelului periferice.

Motivul pentru aceasta este că accidentul și comoția sunt atât evenimente negative care afectează creierul un accident vascular cerebral apare atunci când fluxul sanguin către creier este blocat, privând creierul de oxigen și nutrienți.

viziunea tunelului

Ea afectează bărbații aproape viziunea tunelului femeile, iar simptomele încep de obicei să se manifeste în timpul copilariei. Cei care suferă de choroideremie își găsesc încețoșarea încet pe parcursul unei perioade de ani și, în cele din urmă, viziunea lor periferică începe să dispară.

Aflați mai multe despre choroideremia făcând clic aici.

viziunea tunelului

Dezlipire de retina Detașarea retiniană apare atunci când retina - stratul celulelor sensibile la lumină din spatele ochilor se îndepărtează de partea din spate a ochiului, în viziunea tunelului mod în care o coajă de portocală se decuplează de fructe. Simptomele vizuale ale detașării retinei includ flash-uri și flotoare în zona viziunii periferice, iar câmpul vizual poate fi uneori îngust, cauzând pierderea vederii periferice.

Detașarea retiniană este o urgență gravă, care amenință viziunea. Dacă credeți că este posibil să aveți oricare dintre simptomele detașării retinei, vă rugăm să consultați un medic pentru ochi cât mai curând posibil. Atac de panică Mulți oameni sunt supuși atacurilor de panică.

viziunea tunelului

Aceasta nu este o slăbiciune de caracter; este o afecțiune medicală atât din motive psihologice, cât și din cele fiziologice. Printre simptomele atacului de panică se numără derealizare, care este definită ca un sentiment de nerealitate și depersonalizare - un sentiment de detașare de sine.

Cu aceste senzații poate veni o serie de percepții vii ale realității modificate, inclusiv viziunea tunelului. Adesea se formează cataractă în centrul lentilei acest lucru se numește cataractă nuclearădar în multe cazuri se formează cataracte în jurul marginilor lentilei, cauzând pierderea vederii periferice.

Migrenă oculară Migrenele oculare nu viziunea tunelului aceleași cu durerile de cap ale migrenei pe care le puteți întâlni din viziunea tunelului în când pe dvs.

De fapt, o migrenă oculară este adesea nedureroasă. O persoană care suferă o migrenă oculară va experimenta timp de zece până la douăzeci de minute "scintilații" strălucitoare în câmpul vizual, eventual însoțită de halouri în jurul obiectelor și de pierderea vederii periferice. Din fericire, migrenele viziunea tunelului sunt inofensive, iar senzația de viziune a tunelului și alte simptome scad în câteva minute.

Mononeuropatie Viziunea tunelului la bărbați și femei, Viziunea tunelului - cauze și tratamente Gimnastica pentru fata ochiului Ochii bărbaților sunt ca viziunea tunelului binoclu, viziunea lor e de tip tunel văd clar în față și departe — vederea unui vânător capabil să își urmărească prada. Femeile au o viziune periferică. S-a spus că acesta ar fi rezultatul faptului că o femeie trebuie să vadă cât mai mult din ce e în jurul ei, pentru a fi atentă la copii. Încă deranjat de ceea ce el numeşte lipsa de viziune a celor care l-au criticat pentru.

Intoxicația cu mercur Mercurul este o substanță foarte otrăvitoare, iar otrăvirea cu mercur se poate întâmpla într-o varietate de moduri. Poluarea industrială este una dintre cele mai frecvente cauze ale otrăvirii cu mercur, dar la fel de comună - și mai cunoscută - este supraconsumarea peștilor sau a balenelor contaminate cu mercur.

Viziune în tunel, ce este și ce cauze?

Multe dintre simptomele otrăvirii cu mercur sunt naturale neurologice - mâncărime, arsuri sau senzația de insecte care se târăsc pe pielea cuiva - și tulburări vizuale cum viziunea tunelului fi vederea tunelului pot însoți cu siguranță aceste tipuri de simptome. Mușcătură de șarpe Există multe, multe varietăți de șarpe otrăvitoare în lume, cu multe tipuri diferite de venin. Tipul de venin de șarpe care ne preocupă aici este veninul neurotoxic.

Acesta este orice venin de șarpe care acționează asupra sistemului nervos. Neurotoxinele din veninul de șarpe produc o serie de efecte neplăcute, incluzând probleme de înghițire, insuficiență respiratorie și pierderea vederii periferice.

Care varietate de șarpe este cel mai probabil să fie înarmată cu venin neurotoxic? Șerpi șlapi, adică cobrați. Există totuși excepții - veninul rattlesnake Mojave este de asemenea foarte neurotoxic. Dacă vă bucurați de drumeții sau de alte activități în aer liber, este important să fiți precauți: purtați întotdeauna pantaloni lungi și cizme robuste și urmăriți cu atenție traseul.

Riscuri asociate pierderii de viziune periferică Pierderea vederii periferice, chiar dacă este viziunea tunelului, poate prezenta pericole de siguranță imediate și pe termen lung. Fără viziunea tunelului noastră periferică, nu putem să percepem pericole care nu sunt direct în fața noastră. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți este că niciodată, în niciun caz, nu trebuie să conduceți o mașină dacă vă confruntați cu viziunea tunelului.

Acest lucru nu poate fi subliniat suficient.

  1. Uneori, soțul meu are viziune tunel.
  2. Viziunea tunelului - cauze și tratamente - Sănătate - Vedere periferică la femei și vedere tunel la bărbați Vedere periferică la femei și vedere tunel la bărbați a cold, hard fact - Traducere în română - exemple în engleză Reverso Context Account Options Cauzele tunelului Vision Viziunea tunelului la bărbați și femei Stare cauzate de o vezică urinară hiperactivă.
  3. Viziune tunel ce este, Cauzele tunelului Vision
  4. Hipermetropie la om, congenitală și dobândită

De asemenea, este important să nu conduceți o bicicletă cu vizibilitate în tunel, în special în traficul vehiculelor. Dacă trebuie să mergeți undeva pe jos și viziunea dvs. Luați bratul prietenului tău și țineți-l ferm, dar slab pe cot sau bicep. Insotitorul dvs. De asemenea, în timp ce acest lucru ar trebui să fie fără îndoială, menționăm că, dacă aveți un loc de muncă care implică muncă fizică, mai ales dacă vă cere să viziunea tunelului instrumente potențial periculoase sau utilaje grele, trebuie să luați un concediu de absență de la acel loc de muncă până la normal viziunea periferică a fost restaurată.

Dacă viziunea tunelului este permanentă din orice motiv, o schimbare de carieră sau o cerere de plată pentru persoanele cu dizabilități poate fi în ordine.

Viziunea tunelului la bărbați și femei

De asemenea, dacă hobby-urile includ activități viziunea tunelului, cum ar fi baseball, baschet, box, sau cel mai special tir cu arcul, trebuie să vă abțineți de la aceste activități până când viziunea tunelului a fost clarificată.

Tratamentul pentru viziunea tunelului Tratamentul corect pentru un caz de pierdere a vederii periferice depinde în întregime de cauza afecțiunii. Articolele de pe site-ul nostru, viziunea tunelului de secțiunea "Cauze" de mai sus, pot arunca o lumină viziunea tunelului a ceea ce se poate face pentru a vă trata cazul particular al viziunii tunelului.

Asevedeași