Viziunea despicată.

Biserica merge mai departe Preşedintele Gordon B. Hinckley Nici o altă biserică cu originea pe teritoriul Americii nu a crescut atât de repede şi nu s-a răspândit pe o suprafaţă atât de mare… Este un fenomen fără precedent. Preaiubiţii mei fraţi şi surori, este minunat să vă întâlnesc din nou într-o mare conferinţă mondială a Bisericii.

Cu o sută şaptezeci şi doi de ani în urmă, Joseph Smith şi confraţii săi s-au adunat într-o casă simplă, din bârne, de la ferma lui Peter Viziunea despicată, în satul liniştit Fayette, New York, şi au organizat Biserica lui Hristos.

Ne uităm la Hristos

Acela a fost începutul modest a ceva cu adevărat remarcabil. Istoria acestei lucrări este măreaţă. Oamenii noştri au îndurate suferinţe de toate felurile.

Sacrificiul lor este de nede-scris.

Munca pe care au făcut-o a fost atât de mare, încât este greu de crezut că cineva a putut-o face. Dar din toate viziunea despicată mari sacrificii şi din toată această muncă a ieşit ceva glorios.

viziunea despicată

Astăzi ne aflăm într-un loc din care putem vedea rezultatul tuturor acelor ani, tot ce s-a realizat. De la cei şase membri câţi au fost la început, Biserica a crescut la o cuprinzătoare familie de credincioşi, numărând 11 milioane de persoane.

Viziunea noastra

Din acel sat liniştit, a crescut o organizaţie care este răspândită astăzi în de naţiuni ale pământului. Aceasta a devenit, ca mărime, a cincea biserică din Statele Unite. Este o dezvoltare remarcabilă.

Numărul membrilor din afara Statelor Unite este mai mare decât cel de aici.

viziunea despicată

Şi acesta este un lucru remarcabil. Nici o altă biserică cu originea pe teritoriul Americii nu a crescut atât de repede şi nu s-a răspândit viziunea despicată o suprafaţă atât de mare.

viziunea despicată

Această Biserică cu o răspândire atât de largă are membri din multe naţiuni, care vorbesc diverse limbi. Este un fenomen fără precedent. În frumoasa tapiserie, care este istoria Bisericii de-a lungul anilor, se disting viziunea despicată frumoase, care sunt rezultatele creşterii şi dezvoltării ei.

Franz Kafka

Aceste rezultate se văd în viaţa oamenilor minunaţi şi fericiţi. Şi mai sunt încă multe lucruri minunate de împlinit. Când au ajuns pentru prima oară în această vale, cu de ani în urmă, ei au avut viziunea unui viitor măreţ. Dar, viziunea despicată întreb uneori dacă ei au înţeles cu adevărat dimensiunea acelui vis, aşa cum avea să fie viziunea despicată în realitate.

 • Exemple de vindecare a vederii
 • Afectează colesterolul vederea
 • Cea mai bună miopie de exercițiu
 • Miopie tratament naturist forum
 • Ce este viziunea reversibilă
 • Cu toate acestea, urmatoarele tipuri de produse sunt scutite : Produse fabricate din bambus impletit sau tesut.

Sediul Bisericii se află în acest oraş care a viziunea despicată recent cea de a a ediţie a Olimpiadei de Iarnă. A spus viziunea minus 1 hotărât, în mod deliberat, să nu facem prozelitism în această perioadă şi în acest loc, dar sunt încredinţat că acest eveniment important va avea rezultate minunate pentru Biserică.

Clădirile mari pe care le avem aici — Templul, Tabernacolul, structurile destinate istoriei familiei, Clădirea Administraţiei Bisericii, Clădirea cu birouri ale Bisericii, structurile de bunăstare şi sutele de capele din această vale nu au putut trece neobservate de către cei care au păşit pe străzile din acest oraş şi din oraşele învecinate.

viziunea despicată

Pe lângă toate acestea, noi am avut încredere deplină în oamenii noştri, mii de persoane, care au slujit ca voluntari în această Olimpiadă. Au fost oameni de nădejde, oameni plăcuţi, oameni inteligenţi, oameni gata oricând să-şi ofere ajutorul.

Unica şi distinctiva capacitate a oamenilor noştri de a vorbi limbile popoarelor lumii s-a dovedit a fi o calitate ce nu putea fi găsită în altă parte. Totul a funcţionat foarte bine. Vizitatorii au venit cu sutele de mii.

viziunea despicată

Unii au manifestat suspiciune şi ezitare, imagini vechi şi false persistând în mintea lor. Au venit cu sentimentul că ar putea fi prinşi în capcana unor situaţii nedorite de către fanatici religioşi. Dar, au găsit ceva la care nu se aşteptau.

Biserica merge mai departe

Au descoperit nu numai frumuseţea peisajului din această zonă, cu munţii săi magnifici şi văi minunate, ci şi frumuseţea acestui oraş. Au găsit aici gazde amabile, informate şi nerăbdătoare să le ofere ajutorul.

 • Structura vederii
 • Antrenarea scrisorilor vizuale
 • Viziune minus una cum se restabilește
 • Viziunea 9 forum
 • Cum ți-ai recuperat vederea
 • În suflet oaspete să-mi fii, În casa mea rămâi.

Nu vreau să spun că numai oamenii noştri au manifestat această ospitalitate. Întreaga comunitate şi-a unit forţele pentru a crea acest cadru ospitalier.

Şi toate acestea au avut un efect minunat pentru Biserică. Reprezentanţii mijloacelor de informare în masă, care alteori s-au manifestat ca un grup dur şi insensibil, au vorbit şi au scris, cu câteva excepţii, în termeni elogioşi, descriind cu acurateţe cultura unică pe care au găsit-o aici, oamenii pe care viziunea despicată întâlnit şi cu care au intrat în contact, spiritul ospitalităţii pe care l-au simţit.

Televiziunea a făcut posibil ca aceste imagini viziunea despicată fie văzute de miliarde de oameni de pe întregul pământ.

viziunea despicată

Ziarele şi revistele au scris relatare după relatare. Mii de oameni au păşit prin Piaţa Templului, au admirat maiestuoasa Casă a Domnului, au stat în Tabernacol şi au ascultat muzica fără de egal interpretată de cor.

Asevedeași