Viziune anisocorie

viziune anisocorie

Uită-te la ochii tăi cu atenție într-o oglindă.

viziune anisocorie

Are un elev să fie considerabil mai mare sau mai mic decât viziune anisocorie Dacă da, este posibil să aveți anisocoria. Cauzele Anisocoriei Multe cazuri de anisocorie ușoară sunt normale și nu prezintă nici o patologie sau istoric de traume.

viziune anisocorie

În general, aceste cazuri de anisocorie, în care un elev este mai mare decât celălalt, cu mai puțin de viziune anisocorie, 0 mm, fără cauză aparentă, se numesc anisocoriile simple, anisocoria benignă sau anisocoria fiziologică. Într-un studiu al prevalenței anisocoriei, viziune anisocorie fotografiau elevii a de subiecți normali în lumină slabă timp de cinci zile consecutive. Fotografiile au fost făcute dimineața și după-amiaza în fiecare zi.

Sus: Elevii normali.

Nici o viziune binoculară. 2 thoughts on “Viziunea unui obiect cu viziune binoculară”

Middle: Anisocoria cu un elev mai mare decât normal. Bottom: Anisocoria cu un elev mai mic decât normal. Prevalența anisocoriei nu a variat cu timpul zilei sau de la o zi la alta; nici nu a fost influențată de sexul, vârsta sau culoarea ochilor subiectului.

viziune anisocorie

Anisocoria semnificativă, cu toate acestea, poate avea o serie de viziune anisocorie, iar unele pot fi probleme medicale. Cauzele anisocoriale semnificative un elev mai mare decât celălalt cu mai mult de 1, 0 mm includ: Traumatism ocular.

De exemplu, citiți despre ochii lui David Bowie de mai jos. Anumite medicamente pentru ochi. De exemplu, pilocarpine picături oftalmice utilizate pentru a trata glaucomul pot determina elevul ochiului tratat să fie mai mic decât celălalt elev. Inflamația irisului. Irita uveita anterioară poate provoca anisocorție care de obicei este însoțită de durere oculară.

O viziune adițională

Adolescantul tonic. Această afecțiune benignă numită și elevul lui Adie, elevul tonic sau sindromul Adie determină în mod obișnuit ca un elev să fie considerabil mai mare decât celălalt.

viziune anisocorie

Elevul afectat, de asemenea, nu reacționează la lumină. În cele viziune anisocorie multe cazuri, cauza elevului lui Adie este necunoscută.

viziune anisocorie

Dar poate fi asociat cu traumatisme oculare inclusiv traumatisme cauzate de chirurgia complicată a cataracteilipsa fluxului sanguin ischemie sau a unei infecții. Tulburări neurologice.

Anisocoria la câini

O serie de afecțiuni care afectează nervii din creier sau din măduva spinării pot provoca anisocorție. Unul dintre cele mai semnificative dintre acestea este sindromul Horner [vezi mai jos].

viziune anisocorie

Tulburările cerebrale asociate cu anisocoria includ accidente vasculare cerebrale, hemoragie spontană sau din cauza leziunilor capului și, mai puțin frecvent, anumite tumori viziune anisocorie infecții. Horner's Sindrom Cele trei simptome clasice ale viziune anisocorie Horner numite uneori sindromul Horner sau sindromul Horners sunt: Ptoza pleoapa căzută Miosis constricția unui viziune anisocorie, provocând anisocoria Anhidroza facială pierderea transpirației în jurul ochiului afectat Sindromul Horner poate fi, de asemenea, diferențiat de anisocoria simplă benignă de cât de repede se dilată elevul în lumină slabă.

  • Rezultate bune ale vederii
  • Când este bifurcat, deplasarea poate fi orizontală, verticală sau chiar diagonală.
  • Ochii unei pisici sunt foarte expresivi și vă pot spune multe despre starea de spirit și starea de sănătate.

Elevii obișnuiți inclusiv elevii obișnuiți, care sunt ușor inegali în dimensiune se dilată în decurs de cinci secunde când luminile camerei sunt estompate.

Un elev afectat de sindromul Horner durează în general 10 până la 20 de secunde pentru a se dilata în lumină slabă sau într-o cameră întunecată. Sindromul Horner este în mod obișnuit cauzat de o problemă medicală subiacentă, cum ar fi un accident vascular cerebral, o leziune a tumorii sau a măduvei spinării.

Anisocoria: De ce un elev este mai mare decât celălalt?

Dar, în unele cazuri, nu există nicio cauză. Nu există un tratament specific pentru sindromul Horner, dar dacă este asociat cu o problemă medicală identificată, tratamentul acestei afecțiuni ar putea rezolva simptomele lui Horner, inclusiv anisocoria.

Uită-te îndeaproape la acest poster al lui David Bowie ca Ziggy Stardust și vei vedea că elevul său stâng era mult mai mare decât elevul său drept. Mulți oameni cred că avea doi ochi colorați diferite - o afecțiune numită heterochromie.

Dar adevăratul motiv pentru care ochii lui David Viziune anisocorie erau atât de frapanți erau anisocoria. Bowie sa născut cu ochi albaștri. Dar o luptă cu un prieten cu un prieten când au fost adolescenți la lăsat unul din ochii săi permanent dilatați, oferindu-i ochiului un aspect mult mai întunecat.

Asevedeași