Vedere sertralină. Prospect Serlift 50 mg x 28 compr.film

vedere sertralină

SERTRALINA CIPLA 50 mg/ mg comprimate filmate Prospect sertralinum

Depresia este o boală clinică cu simptome cum sunt: vă simţiţi trist, nu aveţi un somn odihnitor, nu vă mai bucuraţi de viaţă ca înainte. Tulburarea obsesiv-compulsivă TOC şi tulburările de panică sunt boli legate de anxietate, cu simptome cum sunt: perioade de idei persistente obsesii care v-au condus la manifestări repetitive compulsii.

Stresul post-traumatic SPT este o stare care poate apărea după o experienţă emoţională puternic traumatică şi poate avea simptome similare cu vedere sertralină şi anxietatea. Tulburarea de anxietate socială fobia vedere sertralină este o boală asociată cu anxietatea.

Este caracterizată prin sentimente de anxietate intensă sau teamă în faţa anumitor situaţii de natură socială cum sunt: teama de a vorbi cu persoane necunoscute, de a vorbi în faţa unor grupuri de oameni, de a mânca sau de a bea în faţa celorlalţi de teama de a nu fi pus în situaţii jenante faţă de alte persoane. Medicul dumneavoastră a considerat că acest medicament este potrivit pentru tratarea bolii dumneavoastră. Întrebaţi medicul vedere sertralină dacă nu sunteţi sigur de ce v-a fost recomandat Sertralina Cipla.

Contraindicații: Nu luaţi Sertralina Cipla: - dacă sunteţi alergic la sertralină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Serlift 50 mg x 28 compr.film

Dacă opriţi tratamentul cu sertralină, trebuie să aşteptaţi cel puţin o săptămână înainte de a începe tratamentul cu IMAO. După oprirea tratamentului cu IMAO, trebuie să aşteptaţi cel puţin 2 săptămâni înainte să puteţi începe tratamentul cu sertralină. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Luaţi întotdeauna Sertralina Cipla exact aşa cum v-a recomandat medicul dumneavoastră. Comprimatele Sertralina Cipla pot fi administrate cu sau fără alimente. Medicamentul dumneavoastră trebuie administrat o dată pe zi, dimineaţa sau seara. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza uzuală este: Adulţi: Depresie şi tulburări obsesiv compulsive: Pentru tratamentul depresiei şi tulburării obsesiv-compulsive Vedere sertralină eficace uzuală este de 50 mg pe zi.

Doza zilnică poate fi crescută cu câte 50 mg şi la intervale de minim o săptămână pe parcursul câtorva săptămâni. Doza vedere sertralină recomandată este de mg pe zi.

Selective serotonin reuptake inhibitors are the most commonly used antidepressants in the world.

Tulburări de panică, tulburări de anxietate socială şi stres post traumatic: Doza iniţială în tratamentul tulburării de panică, tulburării de anxietate socială şi al stresului post-traumatic este de 25 mg pe zi, pe care medicul o va creşte la 50 mg pe zi după o săptămână.

Apoi, vedere sertralină zilnică poate fi crescută cu câte 50 mg pe parcursul câtorva săptămâni. Copii şi adolescenţi: Sertralina Cipla trebuie utilizat numai pentru tratamentul copiilor şi adolescenţilor suferind vedere sertralină TOC cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani. Tulburări obsesiv compulsive: Copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani: doza iniţială recomandată este de 25 mg pe zi. După o săptămână, medicul dumneavoastră poate creşte doza la 50 mg pe zi.

Adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani: doza iniţială recomandată este de 50 mg pe zi. În cazul în care aveţi probleme la nivelul ficatului sau rinichilor, spuneţi medicului dumneavoastră şi urmaţii instrucţiunile.

Medicul dumneavoastră vă va spune cât timp veţi urma acest tratament. Durata acestuia depinde de tipul afecţiunii dumneavoastră şi de modul în care răspundeţi la tratament.

Este posibil să dureze câteva săptămâni până când simptomele dumneavoastră să se îmbunătăţească. De regulă, tratamentul depresiei trebuie să continue încă 6 luni după ce simptomele depresiei s-au ameliorat. Dacă luaţi mai mult Sertralina Cipla decât trebuie Dacă aţi luat din greşeală mai mult Sertralina Cipla decât vi s-a recomandat, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau îndreptaţi-vă către cea mai apropiată unitate medicală. Luaţi întotdeauna cu dumneavoastră cutia medicamentului, indiferent dacă mai aveţi medicaţie rămasă sau nu.

Simptomele supradozajului pot fi somnolenţă, greaţă şi vărsături, vedere sertralină rapide ale inimii, tremurături, agitaţie, ameţeli şi, în cazuri rare, inconştienţă.

Dacă uitaţi să luaţi Sertralina Cipla Dacă aţi uitat să luaţi o doză, nu luaţi doza pe care aţi uitat-o. Luaţi următoarea doză la orele obişnuite. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

vedere sertralină standarde ale testului de acuitate vizuală

Dacă încetaţi să luaţi Sertralina Cipla Nu încetaţi să luaţi Sertralina Cipla decât dacă medicul dumneavoastră vă spune aceasta. Medicul dumneavoastră vă poate spune să reduceţi treptat doza de Sertralina Cipla timp de câteva săptămâni, înainte de a întrerupe definitiv tratamentul.

La întreruperea bruscă a tratamentului, pot să apară reacţii adverse precum: ameţeli, amorţeli, tulburări de somn, agitaţie sau vedere sertralină, dureri de cap, greaţă vărsături şi tremurături. Dacă observaţi oricare dintre aceste reacţii adverse sau orice altă reacţie adversă după ce aţi oprit utilizarea Sertralina Cipla, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Un comprimat filmat de Sertralină Cipla 50mg conţine Dacă aveţi un episod criză epilepticăadresaţi-vă imediat medicului vedere sertralină. Dacă aveţi un episod maniacal, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră. În cazuri rare, acest sindrom poate apărea când utilizaţi unele medicamente în acelaşi timp cu sertralina.

Pentru simptome, vezi punctul Reacţii adverse posibile. Medicul dumneavoastră v-a informat dacă aţi suferit de vedere sertralină sindrom în trecut. De asemenea, trebuie să îi spuneţi medicului dumneavoastră dacă utilizaţi anumite medicamente pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute, deoarece aceste medicamente pot modifica concentraţia de sodiu din sânge.

Sertralina Cipla trebuie utilizat numai pentru a trata copii şi adolescenţii cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani, care suferă de tulburări obsesiv compulsive TOC. Această stare apare de cele mai multe ori în primele săptămâni de tratament.

Creşterea dozei poate fi dăunătoareaşa încât dacă aveţi aceste simptome, trebuie să-i spuneţi medicului dumneavoastră. Simptome de întrerupere La oprirea tratamentului apar frecvent reacţii adverse simptome de întreruperemai ales dacă întreruperea tratamentului se face brusc vezi pct.

Dacă încetaţi să luaţi Sertralina Cipla şi pct. Reacţii adverse vedere sertralină.

vedere sertralină plus patru viziuni

Riscul apariţiei simptomelor de întrerupere depinde de durata şi doza tratamentului, precum şi paşii urmaţi în reducerea dozei. În general, aceste simptome sunt uşoare până la moderate. Totuşi, la unii pacienţi pot fi grave. Ele apar obişnuit în primele zile după oprirea tratamentului. În general, aceste simptome dispar singure până în 2 săptămâni. Totuşi, la unii pacienţi pot dura mai mult 2—3 luni sau mai mult. Cand se doreşte întreruperea tratamentului cu sertralină, este recomandat vedere sertralină reducerea dozelor să se facă treptat pe o perioadă de câteva săptămâni sau luni şi întotdeauna trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră pentru a stabili calea cea mai bună pentru a întrerupe tratamentul.

Acestea se pot accentua la începerea tratamentului cu medicamente antidepresive, deoarece acţiunea tuturor acestor medicamente se produce în timp, de obicei în miopie 7 dioptrii două săptămâni şi câteodată şi mai mult.

Sunteţi mai înclinat spre astfel de idei: - dacă aţi vedere sertralină anterior gânduri de sinucidere sau auto-vătămare. Informaţia rezultată din studiile clinice arată existenţa unui risc crescut de comportament suicidar la adulţii în vârstă de mai puţin de 25 de vedere sertralină, care suferă de o afecţiune psihică vedere sertralină au urmat un tratament cu un antidepresiv.

Serlift 50 mg x 28 compr. Sertralina mg comprimate filmate Fiecare comprimat filmat contine sertralina mg sub forma de clorhidrat de sertralina ,9 mg si excipienti: dioxid de siliciu coloidal anhidru, celuloza microcristalina, croscarmeloza sodica, copovidona, lactoza monohidrat, stearat de magneziu, hipromeloza 3 cP, hidroxipropilceluloza, dioxid de titan Emacrogol si hipromeloza 50 cP. Grupa farmacoterapeutica: antidepresive, inhibitori selectivi ai recaptarii serotoniei Indicatii terapeutice Sertralina este indicata pentru tratamentul simptomelor depresiei. Continuarea tratamentului dupa obtinerea unui vedere sertralină terapeutic satisfacator este eficace pentru prevenirea recaderilor episodului depresiv initial sau a recurentei unor noi episoade depresive. De asemenea, sertralina este indicata pentru tratamentul tulburarii obsesiv-compulsive TOC.

În cazul în care aveţi gânduri de auto-vătămare sau sinucidere, indiferent de moment, contactaţi-l imediat pe medicul dumneavoastră sau asupra renașterii viziunii tinere fără întârziere unui spital.

Poate fi util să vă adresaţi unei rude sau unui prieten apropiat, căruia să-i spuneţi că vă simţiţi deprimat sau că suferiţi de o tulburare vedere sertralină anxietate şi pe care să-l rugaţi să citească acest prospect. În acelaşi timp, puteţi ruga persoana respectivă să vă spună dacă nu consideră că starea dumneavoastră de depresie sau anxietate s-a agravat sau dacă o îngrijorează vreo modificare apărută în comportamentul dumneavoastră.

Utilizare la copii şi adolescenţi Sertralina nu trebuie utilizată în tratamentul copiilor şi adolescenţilor cu vârsta sub 18 ani, exceptând pacienţii care suferă de tulburare obsesiv compulsivă TOC. Pacienţii cu vârsta sub 18 ani au un risc crescut de apariţie a unor reacţii adverse, cum sunt tentativa de vedere sertralină, gânduri de auto-vătămare sau sinucidere gânduri suicidare sau ostilitate în principal agresivitate, comportament opozant şi furie atunci când sunt trataţi cu această clasă de medicamente.

Cu toate acestea, este posibil ca medicul dumneavoastră să decidă să prescrie Sertralina Cipla la un pacient cu vârsta sub 18 ani, dacă este în interesul pacientului. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră, dacă acesta v-a prescris Sertralina Cipla, iar dumneavoastră aveţi vârsta sub 18 ani şi aţi vrea să discutaţi despre acest lucru.

Contraindicatii Hipersensibilitate la sertralina sau la oricare dintre excipientii produsului.

Mai mult, trebuie să îl informaţi pe medicul dumneavoastră dacă vreunul din simptomele enumerate mai sus apar sau se agravează când utilizaţi Sertralina Cipla. Nu a fost demonstrat încă gradul de siguranţă al utilizării Sertralina Cipla pe termen lung la pacienţii din acest grup de vedere sertralină cu privire vedere sertralină creştere, maturizare şi dezvoltarea comportamentală şi intelectuală cognitivă. Atenționări: Vedere sertralină vehiculelor şi folosirea utilajelor Medicamentele psihotrope, cum este sertralina, pot influenţa capacitatea dumneavoastră de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Ca urmare, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje înainte de a şti dacă vedere sertralină medicament vă modifică capacitatea de desfăşura aceste activităţi.

  1. Из почты Танкадо Сьюзан знала также, что цепные мутации, обнаруженные Чатрукьяном, безвредны: они являются элементом «Цифровой крепости».
  2. Дэвид не мог прийти в .
  3. Я занесу им, а вы, когда увидите мистера Густафсона, скажете ему, где его паспорт.

Cea mai frecventă reacţie adversă este greaţa. Reacţiile adverse depind de doză şi deseori dispar sau se reduc odată cu vedere sertralină tratamentului. Spuneţi imediat medicului dumneavoastră: Dacă observaţi oricare dintre următoarele simptome după utilizarea medicamentului, aceste simptome pot fi grave. Acestea pot fi semnele unei afecţiuni cunoscute ca sindromul Stevens-Johnson sau necroliză epidermică toxică NET. Medicul dumneavoastră va opri imediat tratamentul în acestă situaţie.

Acestea sunt simptome ale sindromului serotoninergic. În cazuri rare, acest sindrom poate să apară atunci când luaţi anumite medicamente în acelaşi timp cu sertralina. Medicul dumneavoastră poate dori să vă oprească tratamentul.

Antidepresive

Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă începeţi să vedere sertralină simţiţi agitat. Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Sertralina Cipla Următoarele reacţii adverse au fost observate în studiile clinice la adulţi. Reacţii adverse foarte frecvente apar la mai mult de 1 din 10 pacienţi : Insomnie, ameţeli, somnolenţă, dureri de cap, diaree, greaţă, gură uscată, vedere sertralină prematură, oboseală.

Reacţii adverse la copii şi adolescenţi: În studiile clinice la copii şi adolescenţi, reacţiile adverse au fost, în general, similare cu cele ale adulţilor vezi mai sus.

vedere sertralină masaj la nivelul capului

Cele mai frecvente reacţii adverse la copii şi adolescenţi au fost: dureri de cap, insomnie, diaree şi greaţă. S-a observat că pacienţii care iau medicamente de acest tip au un risc crescut de fracturi osoase. Raportarea reacţiilor adverse Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. Interacțiuni cu alte medicamente: Sertralina Cipla împreună cu alte medicamente Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente.

Unele medicamente pot afecta modul de acţiune al Sertralina Cipla sau Sertralina Cipla poate reduce eficacitatea altor medicamente utilizate în acelaşi vedere sertralină. Nu utilizaţi Sertralina Cipla împreună cu aceste medicamente.

vedere sertralină centre oftalmologice din chisinau

Asevedeași