Vedere mildronat. Mildronat în oftalmologie, Cauzele angiopatiei retinale

Mildronat în oftalmologie

am vindecat miopia severă

Raportarea reacţiilor adverse Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

îmbunătățește vederea la amurg vitamina a

Raportând reacţiile adverse, puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament. A se păstra în ambalajul original, pentru vedere mildronat fi protejat de umiditate. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.

importanța viziunii în învățare

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după "EXP". Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Nu aruncaţi acest medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere.

viziune că aceasta este familie

Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului. Conţinutul capsulei — pulbere cristalină de culoare albă, cu miros uşor. Pulberea este higroscopică. Conţinutul ambalajului Câte 10 capsule în blister.

miopie dragoste

Câte 2 sau 6 blistere în cutie de carton. Deţinătorul certificatului de înregistrare şi producătorul Grindeks SA, str. Krustpils 53, Riga, LV, Letonia.

hipermetropie la vedere 100%

Asevedeași