Spital oftalmic

Spitalul Clinic Oftalmic

spital oftalmic

Clinica de chirurgie a glaucomului oftalmic Orenburg MTC Spital clinic oftalmic Cabinetul Oftalmologie din spital oftalmic integrat spitalului dispune de: 1 cabinet consultatii Cabinetul Oftalmologie din ambulatoriul integrat spitalului este dotat cu: Biomicroscop de ultima generatie, dotat cu aplanotonometru Lentile diverse pentru examinarea complexa a fundului de ochi si pentru gonioscopie Tonometru I-Care ce permite evaluarea tensiunii intraoculare si la copii, dar si la pacientii cu nistagmus Oftalmoscop Heine Exoftalmometru Hertel pentru evaluarea exoftalmiilor si spital oftalmic bolii Basedow Spital oftalmic ocular de ultima generatie Ecograf Doppler pentru investigatia circulatiei oculare in departamentul Radiologie Planse pentru evaluarea simtului cromatic Vederea este pretioasa!

Aveti grija de ochii dumneavoastra: Primul control obligatoriu al copilului trebuie facut la varsta de 3 ani chiar daca nu sesizati nimic in neregulaapoi, inca o data la 6 ani, inainte de inceperea scolii.

spital oftalmic

Copii purtatori de ochelari sunt reevaluati la luni, in functie de evolutie. Adultii se investigheaza o data pe an, dupa 40 de spital clinic oftalmic. Daca aveti in familie rude cu glaucom, este obligatoriu un screening, indiferent de varsta pe care o aveti, care sa cuprinda si un camp vizual si o pahimetrie.

Persoanele cu diabet zaharat repeta examenul fundului de ochi la fiecare 6 luni, indiferent daca prezinta sau nu vreo simptomatologie.

spital oftalmic

Spital oftalmic hipertensive repeta examenul fundului de ochi o data pe an. Daca aveti in spital clinic oftalmic boli oculare cu transmitere genetica retinopatie pigmentara, boala Stargardt, cataracta congenitala, glaucom congenital, coroideremie etc este imperios necesar consultul oftalmologic si nu in ultimul rand un sfat genetic. Orice scadere de vedere trebuie rapid investigata.

spital oftalmic

Nu pierdeti timp pretios, presupunand ca este legata doar de varsta! Orice traumatism ocular trebuie investigat de indata.

spital oftalmic

Asevedeași