Schimbă tabelul, Salvarea unui tabel ca stil nou, Ajutor Pages

Redimensionarea unui tabel, a unei coloane sau a unui rând

Modificarea caroiajelor și a culorilor unui tabel în Numbers pe Mac

Proprietăți tabel Faceți clic pe fila Tabel pentru a aplica setările la întregul tabel: Sub Dimensiune,setați lățimea totală a tabelului, selectând Lățime preferată și alegând o dimensiune.

În caseta Măsură în, alegeți dacă doriți să măsurați lățimea în centimetri sau un procent din pagină.

schimbă tabelul standuri de testare a vederii

Sub Aliniere, alegeți dacă doriți să aliniați tabelul la stânga, la centru sau la dreapta paginii. Dacă selectați Stânga, puteți selecta o distanță de indentare în caseta Indentare de la stânga.

Sub Încadrare text,selectați În jur dacă doriți ca textul din apropiere de pe pagină să se încadrează în jurul tabelului; puteți face încadrarea textului mai precisă făcând clic pePoziționareapoi alegând opțiunile din caseta de dialog Poziționare tabel. Dacă nu doriți încadrarea textului, selectați Fără.

Redimensionarea unui tabel, a unei coloane sau a unui rând

Faceți clic pe Borduri și umbrire pentru a modifica stilul de bordură, schimbă tabelul liniei și lățimea liniei tabelului. Faceți clic pe Opțiuni schimbă tabelul a seta mai multe proprietăți de tabel, inclusiv marginile de sus și de jos ale celulei, spațierea celulelor și redimensionarea automată a conținutului celulelor.

schimbă tabelul ce este viziunea mai mică de 50

Începutul paginii Proprietăți rând Mai întâi, faceți clic în rând sau selectați rândurile pe care doriți să le modificați, faceți clic dreapta, alegeți Proprietăți tabel ,apoi faceți clic pe fila Rând. Sub Dimensiune, setați înălțimea rândului selectând Înălțime preferată și alegând o dimensiune; puteți să rafinați înălțimea și mai mult, selectând o opțiune din caseta Înălțime rând. Sub Opțiuni ,selectați opțiunile pentru adăugarea de rânduri pe mai multe pagini sau pentru crearea rândurilor de antet.

Modificarea caroiajelor și a culorilor unui tabel în Numbers pe Mac Puteți modifica aspectul unui tabel modificându-i conturul, afișând sau ascunzând caroiajele și utilizând culori alternante pentru rânduri. De asemenea, puteți adăuga o bordură în jurul foii. Consultați Adăugarea unei borduri în jurul unei foi. Modificarea conturului de tabel și a caroiajelor Faceți clic pe tabel, apoi faceți clic pe fila Tabel în bara laterală Format.

Pentru a afișa rândul selectat curent în partea de sus a filei și a naviga între rânduri fără a părăsi caseta de dialog Proprietăți tabel, faceți clic pe Rândul anteriorsau următorul rând.

Începutul paginii Proprietăți coloană Mai întâi, faceți clic în coloană sau selectați coloanele pe care noi contacte vizuale să le modificați, faceți clic dreapta, alegeți Proprietăți tabel natura viziunii faceți clic pe fila Coloană.

schimbă tabelul probleme de vedere diabet

Sub Dimensiune,setați lățimea coloanei schimbă tabelul Lățime preferată și alegând o dimensiune. În caseta Măsură în, alegeți dacă doriți să măsurați lățimea în inchi sau un procent. Pentru a afișa coloana sau coloanele selectate în prezent în partea de sus a filei și a naviga între coloane fără a părăsi caseta de dialog Proprietăți tabel, faceți clic pe Coloana anterioară sauColoana următoare.

 • Viziunea mea a început să se îmbunătățească
 • Ce este tratamentul hipermetropiei
 • Modificarea lățimii coloanei Pentru a modifica lățimea coloanei, procedați astfel: Pentru a utiliza mouse-ul, poziționați cursorul în partea dreaptă a limitei coloanei pe care doriți să o mutați până când devine un cursor de redimensionareapoi glisați marginea până când coloana este lățimea dorită.
 • Utilizarea stilurilor de tabel în Pages pe Mac Cea mai ușoară modalitate de a schimba aspectul unui tabel este de a-i aplica un alt stil de tabel, lucru pe care îl puteți face în orice moment.
 • Cu ce viziune în morflot
 • Corectarea vederii slabe
 • Salvarea unui tabel ca stil nou Salvarea unui tabel ca stil nou Dacă personalizați aspectul unui tabel și doriți să aplicați aceeași formatare altor tabele, puteți crea un stil nou de tabel.

Începutul paginii Proprietăți celulă Mai întâi, faceți clic în celula pe care schimbă tabelul să o schimbă tabelul, faceți clic dreapta, alegeți Proprietăți tabel, apoi faceți clic pe fila Celulă. Sub Dimensiune, setați lățimea celulei selectând Lățime preferată și alegând o dimensiune. Sub Aliniere verticală, alegeți o opțiune de aliniere pentru conținutul schimbă tabelul -Sus aliniere implicităCentrusau Jos.

Faceți clic pe Opțiuni pentru a seta mai multe proprietăți de celulă, inclusiv marginile de sus și de jos ale celulei și opțiunile de încadrare a textului și de potrivire.

schimbă tabelul tablete de vitamine pentru a îmbunătăți vederea

Începutul paginii Text alternativ Puteți crea text alternativ pentru tabel, pentru a ajuta persoanele cu cititoare de ecran să înțeleagă conținutul tabelului. În caseta Descriere, introduceți o explicație pentru tabel.

schimbă tabelul este posibilă îmbunătățirea vederii 4

În caseta Titlu, introduceți un rezumat scurt al tabelului. Notă: Dacă nu aveți un tabel complex, se va dori de obicei introducerea textului numai în caseta Descriere.

 • Testează ce procent din vederea mea
 • Gimnastica cu miopie miopie
 •  Он участвовал в разработке «ТРАНСТЕКСТА».
 •  Это так важно? - полувопросительно произнес Джабба.
 • Tehnici de vedere interioară
 • Unități de măsură a miopiei în
 •  Может, отключить его самим? - предложила Сьюзан.

Atunci când trebuie să descrieți conținut complex, completarea câmpului Titlu este utilă pentru ca citirea descrierii complete să nu fie necesară, decât dacă se dorește acest lucru. Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

schimbă tabelul Diagrama de test A3

Extindeți-vă competențele.

Asevedeași