Pliante online ? Gasesti la vreaupliant.ro

Cauti pliante online? Opreste-te din cautari, la vreaupliant.ro gasesti o echipa de freelanceri dedicati proiectelor tale de design grafic, oferindu-ticreatie pliante online personalizate, la preturi imbatabile, conform complexitatii proiectelor tale! Scrie-ne un brief sau detaliza-ne comanda ta printr-un e-mail la contact@vreaupliant.ro iar noi vom reveni cu o oferta de pret in cel mai scurt timp posibil!

Vreau design grafic pliante online, cum procedez?

La vreaupliant.ro comanda unui design grafic flyere ieftine este foarte simpla. Cu un e-mail la contact@vreaupliant.ro in cadrul caruia ne vei detalia intreg proiectul tau, vei putea obtine o oferta de pret personalizata. Scrie-ne acum, iar in functie de complexitatea proiectului dorit de catre tine, vei obtine pretul personalizat conform cerintelor tale.

Care este durata pentru creatie flyere ?

Dupa ce vom primi toate detaliile necesare pentru a da startul proiectului tau de design, in aproximativ 24h vei primi prima schita pentru design-ul grafic propus. De cele mai multe ori alegem sa cream mai multe variante de design, pentru ca tu sa ai posibilitatea de a-l alege pe cel potrivit, cu care vei continua urmatoarele modificari.

Intreaga actiune de creare pliante online se desfasoara colaborand pe e-mail sau what`s app, tu ai posibilitatea de a primi intregul suport necesar pentru ca proiectul tau sa se finalizeze conform a ceea ce ti-ai dorit.

Cum transmit o comanda de creare flyere rapid?

Doresti o oferta de pret cat mai rapid? Transmite-ne detaliat ce doresti sa contina flyerul propus de catre tine si astfel avand intreaga informatie la indemana, noi iti vom putea propune rapid o oferta personalizata.

Care este diferenta dintre colaborarea cu un designer grafic freelancer si cea cu o agentie de publicitate? Teoretic, niciuna, insa preturile pentru colaborarea cu un freelancer vor fi garantat mai mici. Intregul proces se desfasoara in urma unui contract de colaborare, iar plata serviciilor se face conform unei facturi emise de catre noi.

Afla mai multe, scrie-ne la contact@vreaupliant.ro sau da-ne un mesaj pe what`s app la 0773.773.607. Avem oferte personalizate pentru colaboratorii de lunga durata!

Share-uieste sa vada si ceilalti!

Comments are closed.