Placa vizuală, Strategie de comunicare

placa vizuală ce viziune puternică

Pentru ca pardoseala să arate autentic, placa vizuală bazăm pe detalii Vă oferim plăci pentru pardoseli în diferite dimensiuni și structuri Pentru o senzație de spațialitate, dimensiunea plăcilor, precum și finisajul de pe canturile lor și placa vizuală suprafeței joacă un rol important. Pardoselile HOME sunt disponibile în diferite variante de execuție — de la plăci din lemn clasice, la plăci originale cu o varietate mare de aspecte de gresie, sau ca plăci pentru pardoseli lungi, rustice.

placa vizuală viziunea 3 5 operare

Cu cât este mai mare spațiul, cu atât mai practice se dovedesc a fi plăcile pentru pardoseli mai lungi. Pentru spațiile mici, pe de altă parte, dimensiunile clasice de plăci sunt mai potrivite. Muchiile teșite, denumite și teșituri și structurile pline de caracter scot și mai mult în evidență efectul plăcilor pentru pardoseli.

placa vizuală miopie și astigmatism de exerciții oculare

Vă oferim plăci în următoarele dimensiuni: Large — aspectul de placă lată Datorită plăcilor late aprox. Pentru multe decoruri placa vizuală utilizează și teșituri longitudinale sau pe toate laturile, care accentuează și mai mult acest efect. Plăcile Large se potrivesc încăperilor de dimensiuni mari sau locuințelor deschise.

placa vizuală legume și fructe pentru a îmbunătăți vederea

Afișarea tuturor culorilor pentru pardoselile în format Large Classic — dimensiune clasică de placă Formatul clasic aprox. Zona cu pardoseală are un aspect armonios și, chiar și atunci când vine vorba despre montaj, plăcile cunoștințe pentru vedere ușor de manevrat.

placa vizuală a naște cu vederea slabă

Asevedeași