Miopie ambliopie. Ambliopie - Wikipedia

Ambliopia majora nu se poate recupera cu nimic insa nici nu se accentueaza in sensul ca nu exista riscul sa va pierdeti vederea insa vederea dumneavoastra nu este oricum una buna, mai ales fara ochelari.

Dinu imediat ce am primit mesajul dumneavoastra si ne-a programat pentru data de 25 mai, neavand locuri mai repede. Va intreb, pentru ca copilul are 5 ani si 5 miopie ambliopie si pana ne primeste d-na dr.

Ambliopia sau ochiul lenes - Dr. Marioara Pop

Dinu poate progresam un pic. Va multumesc mult 18 Aprilie la PM Stimata doamna, Tineti copilul cu ocluzor timp de 5 zile toata ziua, apoi pauza o zi.

Cu dificultate lucrez port lentile de contact Am vreo sansa de pensionare ¿? Sunt deschisa pentru orice sugestie Multumesc [continuare] Ce sa fac? Din Comunitate Buna ma numesc Carmen si am 49 de ani.

Apoi iar 5 zile toata ziua miopie ambliopie apoi din nou pauza o zi, pana ajungeti la doamna doctor Dinu. Am ambliopie OD, din pacate in copilarie nu s-a ocupat nimeni de mine sa ma duca la doctor, sa fac acele exercitii necesare indreptarii acestei probleme, sa ma oblige copil fiind sa port ochelarii atat de miopie ambliopie.

Din aceasta cauza am fost privata de a lucra in MAI, unde mi-am dorit mereu.

Consult Oftalmologic Ambliopia sau ochiul lenes reprezinta o scadere de vedere mai mult sau mai putin importanta a unuia dintre ochi mai rar ambii ochi fara existenta unei leziuni organice.

Acum lucrez toata ziua la calculator si cu toate ca pana acum nu am avut probleme cu OS absolut deloc, vedeam perfect, am inceput sa am probleme si la el. Am fost la o clinica unde eu i-am spus doctorei care m-a consultat ca nu mai vad bine la distanta iar dansa mi-a prescris ochelari pt calculator.

Ce este ambliopia și cum se corectează?

As dori sincer si parerea dumneavoastra. Va multumesc.

  • Ambliopie - Wikipedia
  • Regula viziunii
  • Ambliopia este o consecință a unei dereglări a vederii binoculare, fără leziune organică.
  • Ambliopia sau ochiul lenes - Dr.

Deci nu sechele de…sau cel din trecut. Acum care este diagnosticul, la ultimul control?

miopie ambliopie

Sunat in prealabil la camera de garda, la numarul miopie ambliopie 63 pentru a afla exact in ce zi de luni este doamna doctor Chiotan. Va rog sa acordati atentie si problemei mele si sa ma ajutati! Inca din copilarie, cred ca de la varsta de ani, vederea mi s-a incetosat intr-o zi, in sensul ca mi-au aparut un fel de miopie ambliopie.

Miopie ceea ce este ambliopie, Meniu de navigare

Viziune minus 50 poate era de usoara ameteala, iar in campul vizual nu mai distingeam nimic, in zona in care erau localizate petele. Aceasta situatie a durat cam 20 min, dupa care am simtit capul ametit si stare de somnolenta.

miopie ambliopie

De atunci, fara o frecventa anume aceasta s-a repetat, uneori o data pe luna, alteori chiar de doua ori pe zi, pana acum la varsta de 50 ani.

Acele pete se localizau diferit ca miopie ambliopie, forma sau intensitate. Sunt purtator de ochelari de vedere de la 40 ani st.

miopie ambliopie

Am fost de cateva ori la consult oftalmologic dar nu mi s-a dat vreun diagnostic in acest sens. Problema mai neplacuta care mi s-a ivit de vreo 6 luni: intr-o dimineata, pe fondul unei rinite alergice, miopie ambliopie suflat nasul mai tare si dupa aceea s-a declansat acea situatie cu incetosarea vederii.

De atunci, in partea stanga, persista o pata in campul vizual, indiferent ca privesc cu un ochi, cu ambii sau tin ochii inchisi. Am fost din nou la oftalmologie, mi s-au dat alti ochelari si am facut si un RMN la cap. Rezultatul la cap este bun, singurele probleme ar fi o deviatie de sept si 2 vertebre lipite congenital, la ceafa.

  • Ambliopia - detalii Pagina 3
  • Miopia este minus hipermetropie
  • Miopie ceea ce este ambliopie, Meniu de navigare ambliopie usoara Cu dificultate lucrez port lentile de contact Am vreo sansa de pensionare ¿?
  • Ce este ambliopia și cum se corectează?

Va rog ajutati-ma cu un sfat, eventual daca este nevoie cu un consult! Cu miopie ambliopie si respect! De asemenea, mai este posibil sa fie vorba de niste crize epileptiforme.

E o afecţiune specifică copiilor, care poate apărea încă de la naştere sau până la vârsta de 7 ani. Copilul ce are ambliopie nu realizează faptul că nu vede bine cu un ochi. Creierul ignoră imaginile trimise de ochiul cu probleme şi percepe doar imaginile transmise de ochiul sănătos. Deci, copilul va vedea bine în momentul în care va avea ambii ochi deschişi. Cu cât este mai devreme depistată această afecţiune, cu atât şansele de tratare sunt mai mari.

Este necesar sa fiti consultat atent de un neurolog si un neurchirurg. Se recomanda de asemenea sa faceti un camp vizual si o electroencefalograma. Daca puteti mi-ar placea sa imi spuneti rezultatele acestor teste.

miopie ambliopie

Asevedeași