Mape de prezentare? | vreaupliant.ro

Design grafic mape de prezentare

Mape de prezentare personalizate

O metoda veche de a da lovitura la o intalnire business sau de prezentare profi o reprezinta utilizarea de mape de prezentare.

mape de prezentare

Ce sunt mapele de prezentare? O metoda interesanta de a purta cu tine documentele reprezentative business-ului tau si de a le darui colaboratorului pentru o depozitare corespunzatoare.

Pe langa capacitatea de depozitare a documentelor, mapele de prezentare au rolul de a gestiona datele de contact ale colaboratorilor existenti. Astfel, printr-o metoda eficienta de depozitare, mapele de prezentare au o stabilitate mai mare, fata de alte metode de promovare, precum flyere, pliante etc.

Design -ul grafic al mapelor de prezentare este format, in general, din cromatici reprezentative companiei care le utilizeaza si contin intotdeauna datele de contact ale acesteia. Acestea pot detine in interior, un buzunar special pentru pastrarea in siguranta a cartii de vizita.

Mapele de prezentare sunt executate din carton special, rezistent si usor de manevrat.

Esti in cautarea unui designer grafic pentru mape de prezentare? Scrie-ne un mesaj la contact@vreaupliant.ro sau poti utiliza chatul intern, aflat in partea stanga-jos, iar noi te vom ajuta in cel mai scurt timp.

Suntem deschisi la metode rapide de comunicare, asadar nu ezita sa ne scrii sau sa ne suni la numarul de telefon 0773.773.607 sau pe What`s App la 0773.773.607.

Daca vei colabora cu vreaupliant.ro vei avea:

- Design grafic personalizat rapid

- Preturile cele mai mici de pe piata

- Modificari nelimitate ale serviciului de design grafic

- Suport rapid si complet, utilizand una dintre metodele alese de tine: E-mail (contact@vreaupliant.ro), What`s App 0773.773.607, Chat Intern (aflat pe website- ul nostru)

Click aici pentru a completa formularul de comanda

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment