Flyere personalizate

Design grafic flyere


Promovarea afacerii a fost intotdeauna intotdeauna un subiect incarcat de incertitudine, intrebarea fiind deseori daca acele metode vor functiona in mod eficient. Reteta strategiei de promovare nu este una standard ci imbina diferite metode pentru ca afacerea ta sa capete vizibilitate in randul consumatorilor.

Astazi vom vorbi despre promovarea prin intermediul serviciilor de tip print: flyere, afise, pliante, bannere stradale, bannere indoor, fluturasi, brosuri etc.

Flyerele, datorita pretului de executie scazut, au devenit cele mai la indemana metode de promovare a unui eveniment, produs sau serviciu. Spatiul de expunere a informatiilor este insa unul de mici dimenisuni, impingand astfel graficianul sa aleaga cele mai importante informatii, spre a fi expuse. Flyerele pot fi de dimensiunea Flyer A4, flyer A5, Flyer A6, o singura foaie fata-verso. Procesul de creatie al flyerelor este cel care pune in valoare produsul sau serviciul promovat, de aceea agentia de publicitate sau graficianul ales sa faca asta, va avea capacitatea de procesa intreaga actiune, astfel incat scopul sa fie atins la cele mai inalte standarde.

Design-ul grafic al flyerelor trebuie sa inchege intreaga informatie utilizand tool-uri potrivite care sa minimalizeze in mod creativ numarul de cuvinte si imagini utilizate astfel incat impactul sa fie unul pozitiv.

O intrebare pe care orice administrator de afacere si-o adreseaza des este: pot face singur asta? Sigur! Oricine isi poate crea propriul design grafic de promovare. Insa, un impediment in calea intregului proces apare atunci cand devi constrans de softurile cunoscute sau la care ai acces. Capacitatea de creatie cu impact pozitiv, devine de asemenea constransa de cunostintele tale despre design grafic, precum si de pregatire pentru printul acestora, deoarece tipografiile solicita diverse criterii de predare a fisierelor.

Pretul design-ului grafic al unul flyer in cadrul agentiei noastre de publicitate vreaupliant.ro incepe de la 69 lei. In acest pret este inclus design-ul grafic al flyerului fata-verso, de orice dimensiune.

Trimite un brief la contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul de comanda si poti beneficia si tu de un pret personalizat.