Flyere Ieftine la comanda

Creatia flyerelor tale de promovare nu a fost nicicand mai usoara. Afla de ce o echipa de freelenceri dedicati te poate ajuta sa obti cele mai bune rezultate, prin intermediul unui design grafic personalizat.

Serviciile de promovare la un alt nivel, fie ca esti in cautare de flyere ieftine sau flyere bucuresti la vreaupliant.ro raspunsul este intotdeauna unul prompt. Ne dedicam full-time pentru a acoperi chiar si cele mai exigente proiecte, cu scopul de a obtine un produs finit excelent.
Echipa noastra creaza design-ul grafic al flyerelor sau pliantelor tale. Trimite-ne un brief la contact@vreaupliant.ro sau scrie-ne pe chatul de mai jos pentru detalii extra!

Ce este un brief?
La vreaupliant.ro un brief presupune detalierea proiectului tau, impreuna cu bugetul alocat pentru indeplinirea acestuia. Fie ca iti doresti creare flyer A5 sau creatie flyer A6, vei specifica acest aspect in corpul e-mailului tau, impreuna cu suma estimativa pe care iti propui sa o aloci. Mentioneaza-ne mesajele, target-ul afacerii tale, datele de contact si ataseaza-ne logo-ul sau sigla reprezentativa business-ului tau. Cromatica creatiei flyerului reprezinta de asemenea o mentiune care ar trebui sa existe in cadrul brief-ului tau, asadar nu ezita sa ne scrii cu lux de amanunte tot continutul acestuia, vazut prin ochii mintii tale.

flyere-ieftine

Cine se va ocupa de printarea flyerelor mele?
Fie ca doresti sa iti recomandam o companie partenera pentru print sau ca vei alege din proprie initiative una, noi ne vom ocupa pentru a-ti livra fisierele in format final gata de print.
Vreaupliant.ro se ocupa de creatia flyerelor, astfel incat, pentru print va trebui sa apelezi la serviciile unei companii vizate.

Care este costul estimativ pentru creatie flyer?
Pretul unui flyer se estimeaza intre 89 si 130 lei, in functie de complexitatea acestuia.

In cat timp primesc primul model flyer?
Timpul de executie a primei schite pentru creatia flyer-ului tau se estimeaza pana la 24h de la finalizarea ultimelor detalii privind brief-ul tau.

De ce vreaupliant.ro?
- Pretul pentru comanda flyer este cu mult mai scazut decat al agentiilor concurente
- Timpul de executie este rapid
- Ai un numar nelimitat de modificari
- Primesti varianta finala a flyerului gata de print

Share-uieste sa vada si ceilalti!

Comments are closed.