Flyer 1/3 A4 ? Obtine design rapid si simplu!

Afla avantajele crearii de flyer 1/3 A4

Flyer 1/3 A4 supranumit in industria tipografica si flyer DL poate fi un termen confuz atunci cand doresti sa comunici dimensiunea dorita a flyerului. Afla care sunt cele mai des utilizate dimensiuni flyer si cum poti genera cea mai rapida si putin costisitoare din punctul de vedere al pretului flyerului ales.

Termenul DL se refera deseori la dimensiunea standard a unui flyer 110mm x 220mm, asadar atunci cand oamenii comanda dimensiunea DL sau mai exact flyer 1/3 A4 acestia isi doresc un design flyer incadrat in dimensiunea flyerului de 99mm x 210mm.

Care sunt cele mai frecvente dimensiuni flyere utilizate?

In zilele noastre campaniile promotionale offline se desfasoara utilizand modalitati de creare a suporturilor de printare a mesajului promotional destul de diversificate. Care sunt cele mai des utilizate dimensiuni ale flyerelor si cum o poti alege pe cea potrivita, afla mai jos.
- Flyerul patrat are dimensiunile: 100mm x 100mm
- Flyerul 1/3A4 este de: 99mm x 210mm
- Dimensiunea flyerului A6 este de: 105mm x 148mm
- Flyer A5 se incadreaza in: 148mm x 210mm
- Un flyer 1/2 A4 are marimea: 105mm x 297mm
- Flyer A4: 210mm x 297mm

Bleed-ul de taiere este difera de la o tehnologie la alta, insa se incadreaza intre 3 – 5 mm pe fiecare latura a flyerului dorit.

Ce este un bleed in design flyer personalizat?

Bleed-ul este un termen des utilizat in cadrul indusstriei tipogafice, reprezentand distanta de la marginea colii printate pana la cea a produsului finit ce urmeaza a fi “decupat”. De aceea toate elementele grafice ce se regasesc in cadrul designului flyerului ales, trebuie sa se incadreze in dimensiunea formatului cu bleed inclus, tinand cont de taierea cu ghilotina. Un factor foarte important in reprezinta incadrarea textului inafara bleed-ului de taiere, deoarece nimeni nu isi doreste ca mesajul sa ramana pe dinafara.
Deoarece bleed-ul difera de la o tipografie la alta, se recomanda comunicarea dintre designerul grafic al creatiei flyerului impreuna cu tipografia aleasa pentru print.

Ce modele de flyere imi propuneti?

In functie de business-ul ales, tematica si informatia care se doreste a fi transmisa catre publicul tinta, modelele flyerului pot alese astfel incat impactul designului grafic sa fie unul scontat. Se doreste o buna lizibilitate a mesajului, un call to action intuitiv si se recomanda introducerea unei oferte speciale limitate.
Cu un timp de actiune de aproximativ 3-5 secunde, design-ul grafic al flyerului trebuie sa atraga atentia cititorului, altfel un potential client ar putea fi pierdut.

Studiile efectuate asupra comportamentului publicului participant la sondaj au relatat faptul ca existenta unei oferte speciale in cadrul design-ului flyerului dar si trei posibilitati de a alegere confera un interes mai ridicat al publicului tinta, spre deosebire de o insiruire a preturilor a zeci de produse existente in stoc. Pentru o astfel de strategie se recomanda crearea de pliante promotionale, datorita dimensiunii extinse de adaugare a informatiilor.

Modele flyer de promovare:

Flyer pizza restaurant

Cum command design flyer personalizat?

1. Am schita design-ului flyerului dorit
Daca ai deja schitat design-ului machetei grafice dorite pentru flyerul de promovare, atunci treaba este deja simplificata. Trimite-ne schita ta la adresa: contact@vreaupliant.ro impreuna cu mesajele pe care iti doresti sa le incluzi. Daca nu ti-ai determinat inca mesajele dorite pentru promovarea business-ului tau in cadrul designului flyerului dorit, atunci pentru un cost extra de 29 lei, vom crea pentru tine copywrite-ul design-ului grafic conform schitei tale.
Nu uita sa ne atasezi in acelasi mesaj logo-ul/sigla reprezentativa business-ului tau.

2. Nu am schita design-ului grafic al flyerului dorit
Daca ai nevoie de ajutor pentru schitarea machetei grafice a flyerului tau, atunci iata care sunt informatiile pe care trebuie sa ni le funizezi pentru a putea contura design-ul proiectului tau:
- Scopul design-ului flyerului de promovare
- Targetul ales (publicul tinta, cui ne adresam)
- Datele de contact dorite
- Cromatica dorita
- Sigla/logo-ul reprezentativ al companiei tale
- Mesajele dorite
- Sugestii ale imaginilor dorite (daca este cazul)

Trimite toate detaliile mentionate in cadrul unui fisier tip Word, la adresa de e-mail: contact@vreaupliant.ro sau utilizand formatul conform website-ului de mai jos.

Trimite fisier utilizand:
W3Schools

Pentru cazul in care deti o schita a flyerului dorit durata de realizare a primului format al design-ului flyerului tau de promovare va fi de 24h de la data confirmarii ultimelor informatii.
Daca nu deti o schita a design-ului durata de proiectare a primului format al design-ului grafic va fi de aproximativ 48h de la data primirii brief-ului final.
La vreaupliant.ro numarul de modificari al design-ului flyerului este nelimitat. De asemenea, ai posiblitatea de a alege, contra cost, posibilitatea de a primi mai multe propuneri de design grafic al flyerului (furnizeaza-ne aceasta informative la plasarea comenzii).

3. Dupa primirea brief-ului final
Dupa finalizarea ultimelor detalii despre proiectul tau de design flyer, stabilirea unui cost flyer se va face prin e-mail, doar dupa citirea si analizarea detaliilor privitoare proiectului tau, urmand ca dupa finalizarea ultimelor detalii sa intocmim contractul + factura proforma. Proiectul urmeaza sa se deruleze doar dupa semnarea contractului, pentru completarea acestuia vom avea nevoie de datele de firma aferente companiei tale. Plata se poate executa in orice moment existent in timpul derularii proiectului pana la 24h de la ultima zi a predarii fisierului final bun de print.

Fiecare proiect se va trata cu maxima seriozitate iar comunicarea se va executa doar in scris, pentru a nu pierde informatii importante privind realizarea proiectului de creatie al flyerului dorit.

Iti doresti servicii de creare flyere ieftine? Realizeaza o schita a flyerului tau, include toate elementele in ordinea dorita (fata-verso) si astfel vei obtine un pret flyere redus fata de cel initial.

Esti indecis in privinta alegerii dimensiunii flyerului de promovare? Alege dimensiunea uzuala, flyerul 1/3 A4 fiind ideala pentru a obtine rezultatele scontate,cu caracter informational redus.

Alege serviciul de creare pliante de promovare pentru a introduce cat mai multe elemente informationale in cadrul proiectului tau de promovare.
Afla mai multe detalii, scrie-ne la: contact@vreaupliant.ro si obtine o oferta de pret pentru crearea flyerului personalizat pentru promovarea afacerii tale!

Share-uieste sa vada si ceilalti!

Comments are closed.