Firma de publicitate | vreaupliant.ro

Firma de publicitare

Grafica publicitara

Exista nenumarate firme de publicitate, care vand servicii diverse, la preturi mai mult sau mai putin convenabile, pentru bugetul tau. Calitatea serviciilor difera de la o companie la alta, sau uneori poate fi in functie de o materie de gusturi.

O firma de publicitate poate avea diverse servicii de oferit, benefice pentru afacerea ta, in functie de tipul acesteia. Iata o serie de lucruri care te pot ajuta in promovarea afacerii tale si care pot fi oferite, prin contactarea unei firme de publicitate:

Servicii creare site: serviciile pentru creare site, presupun implicarea unui web designer, cunoscator de limbaje de programare (de obicei PHP, CSS, HTML) care va avea aptitudinea de a crea o pagina online, pentru prezentarea si achizitionarea serviciilor afacerii tale. Pentru un efect ridicat, se vor folosi elemente descriptive de copywriting si SEO benefice, care vor ridica treptat website-ul tau, in topul rezultatelor google, in functie de anumite cuvinte cheie.

Servicii SEO: SEO – Search Engine Optimization, pe scurt optimizare website pentru a te ridica in topul cautarilor online. Un website fara utilizatori isi pierde scopul, insa pentru a face cunoscuta pagina utilizatorilor, este necesara o buna optimizare si promovare. Aici intervin serviciile SEO, care pot fi de doua tipuri: On Site sau Off Site. Serviciile SEO on site contin texte descriptive utilizand anumite cuvinte cheie, care se prezinta in topul cautarilor utilizatorilor dintr-o anumita nisa. Textele au un aspect curat si sunt de buna calitate informative pentru utilizatorii nisei vizate. De asemenea, tot in cateogira SEO on site, vor intra link-buildinguri potrivite, imagini si denumiri concrete, Meta descrieri si Meta taguri eficiente, care vorbesc succint despre afacerea ta.

Design grafic: design –ul grafic completeaza serviciile mentionate mai sus, fara acesta, acestea nu pot fi puse in practica in mod vizual placut pentru utilizatori. Un bun designer grafic va crea in perfecta concordanta cu brand –ul promovat, creand astfel o imagine usor de retinut si de calitate, pentru brandul ales. Design –ul grafic poate fi digital sau offset. Design –ul grafic offset, presupune acea parte a a graficii publicitare, care compune cele mai des utilizate materiale de promovare, precum: flyere, pliante, afise, carti de vizita, mape de prezentare etc.

Administrare Facebook Page: presupune o serie de creatii postari social media, specifice si atractive pentru nisa vizata. Acestea au scopul de a aduce utilizatorilor un plus de informatii despre brand –ul tau, folosind cai non-agresive de promovare.

Esti in cautarea unei firme de publicitate, pentru a beneficia de unul dintre serviciile de mai sus? Nimic mai usor, scrie-ne la contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul aflat aici si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul dintre reprezentantii nostri. Iti propunem preturi mici, adaptate bugetului tau, rapiditate in executie, flexibilitate si profesionalism.

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment