Facebook Management

facebook-management

Facebook: site web de tip retea socializare, care iti ofera posibilitatea de a contacta persoane apropiate sau de a cunoaste noi oameni. Facebook a devenit una dintre cele mai raspandite retele de socializare din lume, motiv pentru care, brandurile au decis ca prezenta pe Facebook este vitala. Oameni de toate varstele, statut social, din diverse colturi ale lumii, isi dau intalnire pe una dintre cele mai mari platforme de comunicare din lume, motiv pentru care, business-ul tau trebuie sa fie prezent, acolo.

Multimea de subiecte, share-uri, postari si vizualuri fac ca activitatea online sa fie un must have, asadar modalitatea de exprimare, trebuie practicata cu mare grija.

Precum in cazul celorlalte forme de comunicare cu consumatorii, retelele de social media, implica, de asemenea, cunostinte ale publicului tinta, asadar trebuie sa stim cu certitudine cui ne adresam, ce activitati are acesta, alegeri, statut social, buget etc.

Studiile au demonstrat ca cea mai usoara modalitate de apropiere fata de consumator, este aceea in care ne implicam in activitatile din timpul liber al acestuia. De aceea, o modalitate de marketing eficient, presupune aceasta redirectionare catre entertainment-ul publicului tau. Trezeste sentimente, empatizeaza, comunica, educa publicul si astfel vei crea un brand puternic, prezent in viata oamenilor.

Fii creativ, creaza o imagine usor de retinut, o identitate vizuala. Utilizeaza intotdeauna acelasi gen cromatic si creaza-ti un sablon interesant.

Posteaza frecvent o combinatie naturala de subiecte care au un interes major pentru publicul tau tinta. Impleteste o relatie intre creatie, brand si comunicare, iar notorietatea va veni numaidecat. Creste incet si sigur, pentru ca doar numarul de utilizatori relevanti iti va creste business-ul.

Fii uman! Observam deseori abordari gresite, limbaj neconcludent, care induce in eroare sau intr-o directie gresita perceptia consumatorului despre tine. O linie simpla si prietenoasa este secretul si daca adaugi un procent ridicat de profesionalism, ai castigat intru totul.

Pare complicat? Scrie-ne aici si noi te putem ajuta. Crestem imaginea business-ului tau in social media, prin postari elocvente, pentru un abonament lunar, incepand cu suma de 300 lei/ luna. Inspira adanc si relaxeaza-te, nu esti nevoit sa faci totul de unul singur!