Examinări oculare, Meniu cont utilizator

Examinări oculare: teste și examinări

examinări oculare

Ce este examinarea oftalmologică? Un examen oftalmologic este un pas critic pentru a diagnostica, monitoriza sau exclude o boală care afectează ochii și se realizează de către un oftalmolog.

  1. Despre nutritie Examinarea oftalmologica completa de rutina cuprinde: Anamneza - discutia dintre doctor si pacient, in cadrul careia acesta din urma explica de ce a venit la control, ce probleme oculare anterioare a avut, furnizeaza informatii referitoare la antecedentele sale medicale boli asociate, tratamente efectuate, eventuale alergii si antecedentele familiale.
  2.  Слушаю.
  3. Investigații oftalmologice, Examinări oculare

În plus față de cei care au fost deja diagnosticați cu o boală de ochi şi examinări oculare fi supuși unor vizite regulate pentru a monitoriza examinări oculare progres, un pacient poate fi trimis la un oftalmolog de un medic generalist examinări oculare a clarifica natura simptomelor, cum ar fi o scăderea acuității vizuale, viziune neclară, prezența de pete colorate în câmpul vizual, halouri sau dungi, puncte, viziune ocultate, iar în cazul unor leziuni oculare de natură diferită.

Care este scopul examinării oftalmologice?

examinări oculare

Un test oftalmologic este utilizat pentru a evalua starea de sănătate a ochilor, și apoi pentru a diagnostica sau exclude prezența bolilor de ochi, și ori de câte ori este posibil să se stabilească terapia necesară. Pentru că multe boli oculare sunt asimptomatice, se recomandă să se efectueze examene oculare periodice, mai ales dacă examinări oculare antecedente de boli ocular în examinări oculare. Un examen oftalmologic poate fi de asemenea utilă în identificarea altor boli, cum ar fi bolile sistemice, cancere și boli ale sistemului nervos caracterizat prin manifestări oculare.

examinări oculare

Ce se întâmplă în timpul unei examinări oftalmologice? În prima faze a vizitei, un oftalmolog va colecta informații despre pacient istoricul medical, stilul de viață cum ar fi obiceiurile de fumat, consumul de alcool, nivelul de activitate fizică și stilul de viață sedentar, patologii curente, alte cazuri oftalmologice în familie, precum și orice medicaţie care este luată de pacient.

examinări oculare

Medicul va efectua apoi un examen oftalmologic, care constă în inspectarea pleoapelor, țesuturilor, inter palpebral, conjunctiva, sclera, cornee și iris din jur. Specialistul continuă apoi pentru a efectua teste concepute pentru a evidenția nivelul acuității vizuale, funcția pupilară, și motilitatea mușchilor externi ai ochiului.

Vizita se termină de obicei cu măsurarea presiunii intraoculare folosind tonometrie și cu examenul fundului examinări oculare ochi, care este utilizat pentru a studia structurile oculară situată în spatele irisului și a cristalinului.

examinări oculare

Vizita durează aproximativ 30 de minute. Există standarde de pregătire?

Uvéite: symptômes et traitement

Nu există standard de examinări oculare pentru efectuarea unei pete de vedere oftalmologice. Este indicat că pacientul să aducă cu el orice teste cerute de medicul care efectuează testul.

examinări oculare

Faceți o rezervare Completați informațiile dvs.

Asevedeași