Dimensiuni flyere care au adus eficienta | vreaupliant.ro

Dimensiuni flyere care au adus eficienta | vreaupliant.ro

Dimensiuni flyere eficiente

Design grafic flyere A6

Te-ai hotarat ca cea mai eficienta metoda de promovarea a serviciilor tale, o reprezinta flyerele. Dar ce sunt flyerele si care sunt calitatile, dar si defectele, unei campanii de impartire flyere? Ce dimensiuni flyere cunoastem ca fiind eficiente?

dimensiuni flyere

Flyerele au calitatea de a avea un pret de executie redus, putand avea astfel posibilitatea de a crea campanii de promovare prin flyere, cu un buget restrans, lunar, ori de cate ori este necesar. Prin intermediul acestora, poti comunica grupului tau tinta, diverse mesaje de marketing, rapid si intr-un mod usor de perceput si de retinut. Partea negativa a unei campanii de impartire flyere, o reprezinta faptul ca flyerele au un grad de perisabilitate foarte mare. Ce inseamna asta? Flyerele o data impartite, au un timp de impact fata de consumator extrem de mic, daca design –ul grafic al flyerului nu a atras atentia la momentul potrivit, consumatorul tinde sa nu acorde atentie acestuia, iar mesajul sa se piarda foarte usor.

Ce putem face in acest caz? Un design grafic flyer adaptat publicului tinta. Design grafic si mesaj potrivit, de impact, pentru publicul tinta al business-ului dvs. Astfel putem avea posibilitatea de a creste procentul celor care vor citi datele aflate pe flyer.

Ce dimensiuni de flyere cunoastem? Dimensiunile flyerului difera de la o alegere la alta, in functie de scopul acestuia. Cele mai des intalnite dimensiuni flyer sunt flyere a6. Flyerele a6, desi au o suprafata relative restransa, au capacitatea de a sintetiza informatia extrem de bine, astfel incat cu un design grafic flyer personalizat, impactul sa fie unul scontat.

Pentru design grafic flyere a6, propunem un design grafic bazat in special pe o informatie restransa, simpla si tintita. Scopul final este ca mesajul sa fie citit, inteles si sa persuadeze.

Cauti si tu designer grafic flyere? Ai venit la locul potrivit!

Scrie-ne la contact@vreaupliant.ro, pe What`s App la 0773.773.607 sau in cadrul Chat-ului intern al website- ului, aflat in partea stanga-jos, iar noi vom reveni rapid cu un raspuns.

Propunem design grafic flyer, cu preturi incepand de la 79lei.

Share-uieste sa vada si ceilalti!

Comments are closed.