Grafica, promvovare si... cam atat?

Totul despre design grafic la vreaupliant.ro


Design grafic: afise, pliante, flyere, carti de vizita, sigla, logo, bannere, mapa de prezentare, fluturasi, brosuri etc.

Design-ul grafic la vreaupliant.ro vorbeste despre implicare si brand. Intotdeauna doreste sa aduca, in lucrarile sale, ceva nou si mai ales necesar, brandului respectiv. Formeaza o imagine sau o imbunatateste. Creste si dezvolta comunicarea dintre brand si consumator.

 

Lucram la atingerea scopului propus de catre brand si aducem aportul nostru la indeplinirea acestuia.

 

De fapt, la asta ne pricepem cel mai bine: sa imbunatatim, atunci cand dezvoltatorul este nemultumit de ceea ce a creat pana la momentul actual. Ne place sa investigam, sa analizam concepte si idei, sa punem pe masa minusuri si plusuri ca apoi sa ne concentram asupra misiunii noastre.

 

Fiecare proiect este tratat diferit, in functie de necesitatile sale. Insa nimic nu incepe, pana cand nu am cunoscut personal persoana de contact cu care urmeaza sa colaboram, ii observam astfel stilul de viata, modalitatea de abordare, alegerile, comunicam despre brandul pe care il reprezinta si astfel niciodata nu dam gres in privinta design-ului. Un bun designer grafic este un psiholog atunci cand observa comportamente, un bun speaker atunci cand isi prezinta ideile, un vizionar atunci cand priveste in ansamblu de context, un arhitect atunci cand trateaza cu minutiozitate planurile proiectelor sale, un bucatar atunci cand cauta cele mai bune ingrediente, un artist plastic atunci cand lucreaza cu suflet.

 

Tool-ul cel mai folosit nu se regaseste nici in CorelDraw, Photoshop sau InDesign,ci se afla in mintile noastre la versiunea cea mai recenta: pasiunea.

 

Ca multi altii, avem si noi o serie de valori: transparenta, adaptabilitate, comunicare pro-activa si pasiune.

 

Alege graficianul cu valorile cele mai apropiate de ale tale, acela va crea pentru tine.