Despre vreaupliant.ro

 

Suntem absolventi ai Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti, sectia Grafica, acesta fiind locul unde ne-am descoperit marea noastra pasiune, urmata de o serie de cursuri intensive in domeniul design-ului grafic. Am tratat cu respect si motivatie aceasta latura, motiv pentru care am decis sa impartasim cu voi posibilitatea de a da viata unor proiecte de succes.

Cream cu implicare si atentie design grafic pentru: pliante/flyere, afise, fluturasi de promovare, logo/sigla, mape de prezentare, carti de vizita, meniuri, invitatii evenimente, afise, bannere, fluturasi sau cam tot ce poti vedea cu ochii. Imbinam arta grafica digitala cu cea traditionala pentru a atinge cel mai inalt nivel al produsului.

Scrie un e-mail la contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul aflat aici si vei fi contactat rapid!

.

Reteta succesului

Se adauga un strop de exercitiu, un gram de talent si nelimitata pasiune. Ingredientul secret? ambitie nesfarsita.

Universul vreaupliant.ro

Universul vreaupliant.ro a adunat in interiorul sau cele mai creative idei si cei mai pasionati oameni pentru a le pune in practica.

Primul loc

Ocupam primele locuri in topul celor mai pasionati oameni de ceea ce fac.

Care sunt cifrele noastre norocoase?

2016

Anul infiintarii

In Februarie 2016 au fost puse pentru prima data bazele pentru infiintarea proiectului VreauPliant.ro. De atunci suntem tot mai aproape de cei care au nevoie de serviciile noastre.

29

Proiecte de succes

Numaram peste 29 de proiecte de succes, motiv pentru care le multumim celor care si-au incredintat imaginea brand-ului in grija mouse-urilor noastre.

3

Mari branduri

Ne mandrim cu 3 dintre cele mai recunoscute brand-uri care au apelat la serviciile noastre: Divertiland, Buftea Lake Resort, Infinite Love Perfume Romania.

3

Lucky number

Vreaupliant.ro este in numar de 3.

 

Creare flyere publicitare rapid si simplu

Cine este vreaupliant.ro

La vreaupliant.ro suntem o echipa de specialisti in marketing online in viata de zi cu zi. In restul timpului suntem vreaupliant.ro, ce inseamna asta? Inseamna ca nu suntem o agentie de publicitate ci un grup de freelanceri dedicati acestui domeniu. Ne place ceea ce facem, de aceea dorim sa aducem cele mai bune rezultate colaboratorilor nostri. Care este avantajul tau? Costurile pentru crearea design-ului grafic perfect nu vor fi la fel de ridicate ca in cadrul unei agentii si vei avea un specialist dedicat pe tot parcursul proiectului tau, cu care vei mentine legatura in toata perioada contractuala.

Iti doresti un specialist dedicat pentru servicii de creare flyere, creatie pliante publicitare si/sau bannere personalizate? Contacteaza-ne si afla mai multe despre serviciile noastre. Scrie-ne la contact@vreaupliant.ro!

Am colaborat cu:
design grafic