Design grafic la km 0. Pasiunea pentru creatie.

Design grafic la km 0. Pasiunea pentru creatie.

Am fost mereu in cautarea acelor tipuri de servicii de design grafic care m-au facut sa zic: "Da, de aici vreau sa cumpar!" sau "Cu acestia chiar mi-as dori sa colaborez!". Imi plac acele servicii de tip: "Wow, cum le-a venit ideea aceasta?" sau "Este genial de rapida modalitatea lor de preluare a comenzilor!".

Acord un mare plus celor care se straduiesc sa iasa in fata, intr-un mod placut, desigur. Celor care isi respecta munca intr-atat de mult, incat nu si-ar putea dori ca ceva sa iasa prost, iar daca iese, vor lucra inzecit pentru a repara o situatie.

Vad atat de rar oameni creativi, fericiti si multumiti de ceea ce fac, care imprastie in jur acea aura unei bucurii interioare, ca in acea zi, si-au atins scopul si au ajuns la eficienta.

Mai cred ca ai fi mega castigat daca ai avea puterea de a cantari pasiunea din ochii unui om, decat anii de experienta din timpul celuilalt. Asa deosebesti un serviciu excelent, de unul mediocru. Asta ar putea fi o super-putere pentru tine, ca si manager.

Cred ca ne-am pierdut putin cu firea si ar trebui sa ne oprim sa privim, pentru ca pierdem din vedere lucruri. Pierdem valori importante, fara de care, stam in unele locuri, reci si goi.

Acest mesaj este pentru cei care nu au citit printre randuri, care mimeaza un rol scris cu negru pe o foaie alba, doar atat, aceia care au uitat ca ei au trecut pe la kilometrul zero.

Vrei sa fii unul dintre cei aflati in topul brandurilor din nisa ta? Iti doresti ca in echipa ta sa existe doar oameni provocati de pasiune? Crezi ca o campanie tintita de design grafic este ceea ce ai nevoie? Scrie-ne la contact@vreaupliant.ro sau apasa aici, completeaza formularul si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul dintre reprezentantii nostri!

Design grafic prin excelenta aici, la vreaupliant.ro

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment