Pliante publicitare si design grafic ? Un mare da!

Pliante publicitare si design grafic ? Un mare da!

Pliante publicitare

Design grafic pliante publicitare la vreaupliant.ro

De ce este intotdeauna o alegere buna promovarea prin design grafic pliante publicitare? Multe companii aleg acest tip de promovare a serviciilor, deoarece, in ciuda impactului pe perioada scurta asupra consumatorului, acestea au un cost redus al productiei si pot aduce un impact pozitiv al brandului promovat.

Prin design grafic pliante publicitare intelegem de cele mai multe ori, un design grafic minimalist, usor de urmarit, care pune accent pe serviciul/produsul/evenimentul promovat, precum si pe ofertele de pret existente, daca este cazul. Din design -ul grafic al acestora, nu vor lipsi datele de contact, precum: adresa (harta locatiei), website, numar de telefon, adresa de e-mail.

Design grafic de tipul pliante publicitare va fi adecvat tematicii, se va mula pe brandul promovat si va avea ca scop impact->actiune. Pentru a-si atinge scopul, imaginile + textul, vor conlucra si vor plasa produsul final, catre un mesaj pozitiv de tipul Call to action.

Call to action, in pliante publicitare, este acel mesaj de tip imagine+text, care indeamna privitorul sa caute mai multe detalii despre mesajul promovat, urmand sa doreasca sa achizitioneze serviciile/produsele promovate.

Te-ai gandit sa incerci si tu o astfel de promovare? Suntem partenerii potriviti, pentru cele mai cool proiecte de design grafic pliante publicitare! Iesi in fata si lasa concurenta in urma, numai pierde timpul, alege sa fii original! Te asteapta o tona de idei, pentru a fi puse in practica! Scrie-ne la contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul aflat aici, iar noi te putem ajuta.

Oferim suport complet, design grafic original si un timp de executie rapid. Esti din alt oras? Iti oferim contact catre partenerii nostri tipografi, iar acestia iti vor livra prin curier, comanda dorita. Simplu, nu-i asa?

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment