oferta pliante

Acum si tu poti avea cea mai tare campanie de creatie pliante!

 Completeaza formularul pentru o comanda rapida!

Detaliaza comanda ta aici:*
Date personale:*
E-mail:*
Telefon:

pliante ieftine bucuresti


La vreaupliant.ro beneficiile vin nelimitat! Obtine oferta pliante in cel mai scurt timp, scapa de grija numarului limitat de modificari de design si de deadline-urile nerespectate, la vreaupliant.ro avem numar nelimitat de modificari si respectam intotdeauna deadline-ul propus. Parcurge urmatoarele randuri si afla care pot fi beneficiile unei colaborari bazate de respect si reciprocitate B2B!

Flyere pliante ieftine – Promovare afacere rapid&ieftin!

Oferta pliante? Iata cum poti obtine pliante ieftine!

Inca de la inceputuri vreaupliant.ro si-a dorit crearea unor servicii cu un grad de implicare total, cu un grup de freelanceri dedicati meseriei lor, vreaupliant.ro ofera in continuare beneficii rapide celor care isi doresc metode rapide de promovare online.
Cream design flyere sau pliante publicitare respectand cu strictete brief-ul tau si deadline-ul propus de catre tine. Valorile vreaupliant.ro sunt si valorile tale!
Scrie-ne la: contact@vreaupliant.ro si detaliaza-ne brief-ul tau, noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o propunere de pret!

Ce sunt pliantele publicitare?

Conform Wikipedia, pliantele publicitare reprezinta o forma de promovare offline, a anumitor produse sau servicii prin distribuire in spatiul public si nu numai.

Pot exista urmatoarele dimensiuni pliante:
- Pliant A3 cu dimensiunile 420 x 297 mm deschis si 210 x 297 mm inchis
- Pliant A4 cu dimensiunea 297 x 210 mm deschis si 148.5 x 210 mm inchis
- Pliant A4 cu forma finala 1/3 din A4, adica 210 x 297mm desfasurat iar final 210 x 99 mm
- Pliant A5 cu dimensiunea 210 x 148 mm deschis adica 105 x 148 mm inchis

Recunoscute ca fiind o varianta foarte des intalnita de promovare, acestea pot avea diferite dimensiuni pliante, forme pliante dar si continut deosebit mai mare decat cel al flyerelor. Distributia pliantelor se poate face stradal, in cadrul unor evenimente, interior, in cutiile postale sau chiar atasate unor publicatii tip reviste sau ziare.

Cum obtin oferta pliante promovare?

La vreaupliant.ro poti obtine oferte pentru promovarea afacerii tale, mai ales daca te declari un partener pe termen lung. Daca esti deseori in cautarea unei echipe de designeri care sa iti creeze materiale de promovare rapid, atunci ai nevoie de noi. In plus vei obtine reduceri de pret si oferte pliante sau chiar flyere ieftine!

Scrie-ne si detaliaza-ne proiectul tau, precizeaza-ne daca te regasesti deseori in cautarea unei echipe pentru crearea materialelor promotionale iar noi iti vom propune costurile de partener activ la vreaupliant.ro.

Care este diferenta dintre flyere si pliante?

Diferenta dintre flyere si pliante poate fi sesizabila foarte usor datorita dimensiunii acestora. Flyerele pot avea diferite dimensiuni, insa ceea ce le deosebeste de pliante este faptul ca acestea sunt formate dintr-o singura foaie fata-verso. Datorita acestui aspect, flyerele pot avea dimensiuni reduse ale caracterului informational care poate fi generat si comunicat publicului tinta, motiv pentru care in cadrul unei campanii de impartire flyere, este necesara implementarea unei informatii redundate din prisma graficii flyerului dar si copywritingului produs.

Alege intotdeauna un design grafic al flyerului care sa inlesneasca citirea si intelegerea informatiei. Compune un mesaj Call To Action usor de inteles si nu utiliza formulari subliminale. Alege o calitate foto clara pentru a descrie serviciile/produsele companiei tale si plaseaza logo-ul intotdeauna in centrul informatiei.

Pune accent pe brand-ul tau si creaza materialele de promovare astfel incat sa fie usor de detectat brand-ul care se promoveaza. Utilizeaza intotdeauna cromatica aleasa pentru identitatea brand-ului tau pentru a creste vizibibilitatea si notorietatea in fata publicului tau.
Utilizeaza un limbaj liber si nu incarca inutil flyerul utilizand imagini grafice fara scop.

Datorita dimensiunii mai mari, pliantele pot contine o insiruire de informatii in numar ridicat. Principalele forme ale pliantelor pot fi: pliant trifold, pliant simplu, pliant infasurat sau pliant tip fereastra.
Faciliteaza citirea informatiei in cadrul materialului tau promotional si alege dimensiunea potrivita pentru crearea campaniei tale de promovare de succes!

Door hanger – Flyer 1/2 A4 pentru usa

door hanger

Door hanger-ul sau flyerul pentru usa are dimensiune standard respectiv 105 x 297mm si are scopul de a informa publicul tinta despre o campanie, promotie sau serviciile unei companii, in cadrul locuintelor acestora. Datorita modalitatii sale de livrare, acesta poate detine un caracter informational mai ridicat, avand un procent mai mare al citirii fata de alte forme de promovare offline.

Pliante de promovare – pret pliante

La vreaupliant.ro pretul pentru serviciile de design grafic pornesc de la 59 lei si includ TVA. Daca esti in cautarea serviciilor de design grafic pliante promovare, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail la adresa: contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul de mai sus cu datele tale si detaliaza-ne proiectul tau. Pretul pentru creare pliante se calculeaza in functie de complexitatea design-ului propus de catre tine, de aceea este important ca brief-ul tau sa fie cat mai detaliat pentru a obtine un cost fix si concret.

Care sunt avantajele pentru creare pliante la vreaupliant.ro?

Alege colaborarea cu noi si vei obtine:
- Preturi speciale de partener pe perioada indelungata: orice contract incheiat pe perioada nedeterminata presupune stabilirea unei anexe de preturi fixe pentru serviciile noastre de design grafic. Preturile includ reduceri de la costul initial iar astfel vei beneficia de oferte pliante sau creare modele flyere la costuri reduse.
- Executie rapida: in doar 24h de la stabilirea briefului final si semnarea contractului vei primi prima varianta de design grafic a proiectului tau.
- Deadline intocmai: noi respectam intotdeauna proiectele partenerilor nostril, de aceea deadline-urile sunt respectate intotdeauna cu strictete
- Modificari nelimitate: procesul de creare al artelor necesita inspiratie si posibilitatea de a reveni asupra proiectului ori de cate ori artistul considera acest lucru necesar, design-ul grafic fie el si digital este o forma de arta. Partenerii nostri vor beneficia intotdeauna de modificari nelimitate ale design-ului grafic ales, pentru a se bucura de finalitatea proiectului fara a avea grija numarului de modificari impuse.
- Implicare activa: ne place sa ne implicam in proiectele noastre, de aceea la noi vei gasi intotdeauna un sfat bun pentru crearea designului potrivit.

Bucura-te de reducerile lunii, nu pierde oferte pliante satisfacatoare! Trimite un e-mail la adresa: contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul de mai sus, detaliaza-ne proiectul tau si afla costul pentru creare pliante in cel mai scurt timp posibil. La vreaupliant.ro designul grafic nu este un job ci un stil de viata.