Afise Publicitare ? Design Grafic Afise Publicitare

Afise Publicitare ? Design Grafic Afise Publicitare

Comanda si tu design grafic la cel mai mic pret, click aici.


Metoda de a utiliza afise publicitare este cea mai la indemana atunci cand scopul tau este acela de a completa un proces informativ in randul consumatorilor tai. Fie ca este vorba despre un eveniment sau urmeaza sa postezi afisul pe un perete intr-un market, afisele publicitare trebuie sa prezinte intotdeauna aceleasi caracteristici, hai sa aflam care sunt acelea!

Secretul in grafica de afise publicitare este de a atrage atentia. Scopul afisului este de a fi vazut, citit si inteles. Afisul, indiferent unde este postat, trebuie sa aiba acel carlig, care atrage persoanele din jur. Cromatica, intotdeauna, trebuie sa fie contrastanta, fie prin prisma unui grup de culori complementare, alternate cu texturi, decupaje si alternari de goluri si plinuri. Desigur, nu vom utiliza toate aceste metode intr-o singura lucrare, ci le vom combina pe cele mai potrivite, pentru a crea un impact pe masura.

In afise publicitare tinem cont de fontul utilizat, pentru ca ne dorim ca informatia sa ajunga complet la publicul nostru.

Important de retinut este faptul ca oricare afise publicitare contin text, asadar vom acorda maxima atentie acestui aspect, imbinand textul cu imaginea aleasa, pentru a crea un tot unitar.

Stilurile afiselor publicitare depind de la era, perioada, current si/sau scop. In opinia noastra, in prezent, stilul grafic utilizat in afise publicitare este unul complex. De ce complex? Deoarece, de cele mai multe ori, se alterneaza mai mult de 2 tehnici intr-un singur proiect grafic, afisele pot reprezenta o imagine tip fotografie dar in acelasi timp poate exista un proiect de anvergura cu o pictura traditionala digitalizata.

Din experienta noastra, propunem o alternare de culori, imagini si text, intr-un stil aerisit, bazat in special pe efect si tematica aprofundata. De asemenea, putem duce proiectul intr-un extrem artistic, utilizand pictura traditionala, cu pensula si acuarela, pentru un plus de originalitate.

Acum, ca ai inteles despre ce este vorba, sa trecem la treaba! Scrie-ne si tu la contact@vreaupliant.ro sau suna-ne la 0773.773.607 spune-ne care este proiectul tau de afise publicitare si nu numai, iar noi te putem ajuta!

Completeaza formularul aflat aici, pentru un plus de rapiditate privind plasarea comenzii!

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment