Administrator Facebook – Creste si modereaza numarul de fani!

Administrator Facebook – Creste si modereaza numarul de fani!

Atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii, contul pe Facebook a devenit un must have.

Fiecare dintre acestia isi doresc sa impresioneze prieteni, pe de o parte, sau consumatori, pe de alta parte. Indiferent de care parte esti, ceea ce cauti este impactul pozitiv asupra cititorilor tai. Iata 5 sfaturi care te vor face popular, cat ai zice...Facebook:

1. Postari frecvente: posteaza frecvent pe Facebook continut interesant pentru cititorii tai. Este important sa intretii vie relatia dintre tine si cititorii tai. Cel mai important, posteaza continut relevant si de calitate.

2. Raspunde in timp real: raspunde comentariilor sau mesajelor primite, in cel mai scurt timp posibil. Arata interes fata de cei care te urmaresc!

3. Posteaza imagini grafice personalizate: este important ca imaginile tale sa fie unice, creative si foarte important pentru un brand awareness ridicat, personalizate cu logo-ul brandului tau.

4. Creeaza video-uri unice: filmeaza sau compune slideshow-uri prin care arati modalitatea in care sunt executate serviciile tale. Cititorii sunt deseori interesati de partea din spatele scenei.

5. Organizeaza concursuri: organizeaza concursuri cu premii, adecvate serviciilor tale sau publicului tau tinta. Cu totii adora cadourile, asadar, investeste intr-o campanie de promovare pe Facebook cu premii si bucura-ti consumatorii cu cele mai cool produse sau servicii gratuite.

In doar 5 pasi poti deveni cel mai cool administrator de Facebook. Poti creste popularitatea pe Facebook, tinand cont de sfaturile de mai sus si poti creste popularitatea pe contul tau de social media imbinand cele mai eficiente metode pentru tine.

La vreaupliant ne bucuram sa fim de ajutor, asadar daca ai un business si esti in cautarea unui administrator pentru pagina ta de Facebook, suna-ne la 0773.773.607 sau scrie-ne la contact@vreaupliant.ro

Te afli in indisponibilitatea de a ne contacta? Nimic mai simplu, completeaza formularul aflat aici si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre noi!

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment