Pliante si servicii de creatie al acestora

Pliante si servicii de creatie al acestora

Creatie pliante publicitare este o modalitate de promovare des intalnita in randul brand -urilor din Romania. Deti o afacere sau pur si simplu esti in cautarea unui grafician pentru creatie pliante, pentru promovarea unui eveniment din viata ta? Pretul, precum si rapiditatea executiei este un criteriu de alegere al agentiei de publicitate? Inseamna ca esti la locul potrivit!

Vreaupliant.ro ofera servicii de creatie design grafic pliante publicitare, pentru orice scop sau domeniu de activitate, in cel mai scurt timp, la pretul cel mai scazut de pe piata. Convinge-te si tu, scrie un e-mail cu cerere oferta pret la contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul aflat aici si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul dintre noi!

Pretul unui astfel de serviciu porneste de la 79 lei, iar in acest pret, vei avea inclus: serviciu de design grafic pliant, suport complet, modificari incluse, modalitate flexibila de feedback, suport in alegerea tipografiei pentru print.

Nu esti din Bucuresti? Nu iti fa griji, serviciul comandat va fi expediat prin curier, direct catre tine. Pretul pentru expeditia acestora, difera de la o tipografie la alta si se va negocia impreuna cu compania aleasa.

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment