Creare site de prezentare – 5 sfaturi pentru un website cool

Creare site de prezentare – 5 sfaturi pentru un website cool

Ce trebuie sa stii in creare site de prezentare?

Ai o afacere si iti doresti creare site de prezentare, atractiv si care sa faciliteze promovarea serviciilor tale?

Iata 5 sfaturi care te vor ajuta in alegerea unui web design creativ:

 • Alege un web design aerisit, care sa faciliteze incarcarea paginii cu usurinta, dar mai ales navigarea utilizatorului. Nimeni nu doreste sa ii fie ingreunata navigarea pe un website care contine prea multe elemente grafice sau prea multa informatie.
 • Alege un hosting si domeniu de calitate, care sa nu iti creeze probleme in timp. Hostingul reprezinta serverul care iti va detine tot continutul website-ului tau, asadar acesta trebuie sa fie activ 24/24 iar banda de memorie trebuie sa faciliteze detinerea unui cumul de informatii care va reprezenta totalitatea website-ului. Domeniul este denumirea website-ului tau, dupa forma www.domeniu.ro/com/org/info Achizitia domeniului se poate face dupa ce s-a verificat unicitatea lui. Nu se pot crea doua domenii identice si nu este recomandat sa existe similaritati. Alege un domeniu unic, usor de retinut, de scris si care reprezinta intocmai activitatea ta.
 • Pentru siguranta datelor utilizatorilor introduse in cadrul website-ului tau, este recomandata achizitia unui certificat SSL.
 • creare-site-informativ

 • Foloseste documente de calitate, atat in privinta mesajelor compuse cat si in privinta imaginilor utilizate, trebuie acordata o mare atentie cu privire la calitatea acestora. Foloseste exprimari scurte si concrete, fara greseli gramaticale. Imaginile utilizate necesita cel putin o claritate mare, dar mai ales descriptive ale serviciilor promovate
 • Contracteaza servicii SEO, un website nou creat, nu poate fi gasit de catre publicul tau, daca nu exista o campanie de promovare. Un pas benefic pentru acestuia, poate fi contractarea unor servicii SEO. Ce este SEO? SEO= Search Engine Optimization si presupune optimizarea website-ului tau, pentru motoarele de cautare. Pentru aceasta actiune, se va crea un plan SEO, care difera de la o agentie la alta. Planul SEO se bazeaza pe caracteristicile algoritmilor Google, care lucreaza continuu, pentru ca tu in cautarile Google sa poti gasi cele mai relevante rezultate cautarii tale. Vom detalia mai multe despre SEO in articolul ce urmeaza.
 • Asadar acestea sunt o parte dintre sfaturile pe care noi ti le putem oferi. Acestea sunt bazate pe cunostintele de baza pe care trebuie sa le ai in vederea crearii unui website de prezentare, dar mai ales in baza greselilor frecvente pe care anumiti antreprenori le fac, atunci cand aleg un web design pentru website-ul afacerii lor.

  Cauti si tu o agentie care sa iti creeze un site de prezentare? Scrie-ne la contact@vreaupliant.ro, iar noi ne vom ocupa de asta.

  Share-uieste sa vada si ceilalti!

  Comments are closed.