Banner personalizat | Design grafic banner

Banner personalizat | Design grafic banner


Banner de promovare

Bannere personalizate


Bannerele reprezinta una dintre metodele de promovare des utilizate in randul companiilor care doresc sa se promoveze pe diverse cai. Acestea pot fi: banner stradal, banner indoor (bannere de interior), banner online.

Bannerele pot fi de diverse dimensiuni, forme si modalitati de prezentare. Acestea sunt utilizate pentru a evidentia o informatie scurta si concisa, asupra unui subiect ales. Spre deosebire de flyere, bannerele sunt de dimensiuni largi si au un caracter informational mai scazut.

Design-ul grafic al bannerelor, devine, asadar, unul minimalist, cu accent asupra formei, cromaticii, dimensiunii bannerului. Cromatica utilizata, poate fi de cele mai multe ori, compusa din culori calde.

Bannerele online, detin un copywriting adaptat, pentru a determina utilizatorul sa acceseze pagina promovata. Design-ul grafic al acestora, este deseori simplist si conduce direct catre subiect. Avantajul bannerelor online, in detrimentul celor stradale sau indoor, il reprezinta adaptabilitatea amplasarii acestora pe pagina cititorului, cu ajutorul datelor provenite din Browserul acestuia, privind cautarile Google, bannerului se amplaseaza direct catre un potential comparator.

Pretul unui Design Grafic Banner, la vreaupliant.ro, porneste de la 69lei. Pentru a solicita o oferta personalizata, poti trimite un e-mail la contact@vreaupliant.ro sau poti completa formularul de comanda.

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment