Aplicații vizuale

MadAppLauncher este un lansator gratuit de aplicații vizuale Mod De Viata Mod De Viata Window : Majoritatea lan atoarelor de aplicații au o abordare minimă, dar MadAppLauncher vă arată ce aplicații aplicații vizuale lan a și apoi vă permite ă le de chideți cu o apă are de ta tă.

  • Raga indian pentru vedere
  • Prin viscol imi incordez ochii

Puteți lan a apli Conţinut: Windows: Majoritatea lansatoarelor de aplicații au o abordare minimă, dar MadAppLauncher vă arată ce aplicații puteți aplicații vizuale și apoi vă permite să le deschideți cu o apăsare de tastă. Puteți lansa aplicații în întregime cu comenzi de la tastatură, dar veți avea avantajul unei interfețe UI complete pentru a vedea ce faceți.

aplicații vizuale refacerea vederii cu laser sau

Ne plac lansatoarele de aplicații precum Launchy și apreciem designul lor minimal, dar uneori imaginile sunt mai bune, mai ales dacă încercați să obțineți abilitatea de a utiliza un lansator aplicații vizuale aplicații în primul rând. MadAppLauncher este conceput pentru a vă oferi o interfață de utilizare personalizabilă, care vă permite să vedeți ceea ce faceți, dar, de asemenea, să rămână departe de drum, astfel încât să puteți utiliza apăsările de tastă pentru a lansa aplicațiile de care aveți nevoie.

În plus, este o opțiune rapidă pentru a personaliza și a crea taste rapide pentru aplicațiile dvs.

Pentru a atribui o aplicație unei taste rapide din lansator, deschideți MadAppLauncher. Interfața are rânduri de butoane care corespund tastelor de pe tastatură. Apoi trageți o aplicație deasupra butonului care reprezintă cheia pe care doriți să o utilizați pentru a o lansa.

aplicații vizuale afectează conjunctivita la vedere

Dacă rămâneți fără butoane sau aplicații vizuale, puteți atribui file întregi de taste dând clic pe filele din partea de sus a ferestrei de configurare. Apoi, atâta timp cât MadAppLauncher rulează și vedeți pictograma sa în bara de activități, aplicații vizuale porni programe cu două sau trei apăsări de tastă. MadAppLauncher nu este cel mai minim lansator pe care l-am văzut, dar are puncte serioase pentru flexibilitate și personalizare într-un mod intuitiv.

aplicații vizuale picături pentru ochi eye-plus

Aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a trage și plasa aplicații pe ea, de a personaliza filele pline de comenzi rapide și de a modifica cu ușurință toate setările sale: este o modalitate excelentă aplicații vizuale a trece de la utilizarea niciodată a unui lansator până la a nu pierde niciodată timpul lansării unei aplicații cu mouse-ul din nou.

Cel mai bun din toate, este gratuit.

Asevedeași