Albumul oftalmologului,

Tratat de Oftalmologie Vol. 1 si Vol. 2 - vreaupliant.ro

Prima albumul oftalmologului a ochilor se face la este tratamentul vederii de către medicul neonatolog.

albumul oftalmologului

În caz de necesitate, se solicită consultația oftalmologului. Medicul oftalmolog la OptiplazaOlga Tănase, ne-a spus că nou-născutul are o vedere neclară, dar, treptat, acuitatea vizuală crește până la 1,0.

albumul oftalmologului

Dezvoltarea ochiului albumul oftalmologului până la vârsta de ani. Prima vizită la oftalmolog se face la 6 luni: se examinează mișcările globului ocular, se asigură că nu sunt semne de patologii refractive mari, fundul de ochi fără modificări.

Următoarele vizite se fac la 1 an, 1,5 ani, ani.

albumul oftalmologului

La școală examenele profilactice se efectuează cel puțin o dată la doi ani, dar, în legătură cu folosirea în exces a gadgeturilor, se recomandă — o dată pe an. La maturitate examinarea se efectuează la fiecare doi ani, dar în cazul unor patologii oculare, examinarea trebuie efectuată conform recomandărilor medicului oftalmolog.

Din fericire, o bună parte a problemelor oculare pot fi prevenite dacă sunt descoperite la timp.

albumul oftalmologului

Olga Tănase subliniază ce trebuie să ne alarmeze la copii: - Acuză vedere neclară, în ceață; - Dureri frecvente de cap, care apar mai des în timpul lucrului de aproape; - Ține cartea prea aproape de ochi; - Pierde rândurile; - Inversează literele în timpul cititului; - Citește cu capul înclinat; - Are ochi iritați.

Cele mai frecvente patologii la copii sunt viciile de refracție miopia, hypermetropia, astigmatismulcare, albumul oftalmologului nu sunt corectate la timp, pot duce la albumul oftalmologului ochi leneș și strabism lipsă de paralelism a axelor oculareși apoi, necesită tratament mult mai complex, chiar și chirurgical.

De aceea, este foarte important, ca examinările profilactice să fie efectuate deplin de medicii oftalmologi.

albumul oftalmologului

La Optiplaza Chișinău găsiți o gamă largă de ochelari de vedere și lentile de contact, dar și soluții necesare pentru întreținerea corectă albumul oftalmologului acestora. Adresa: bd.

CÂND TREBUIE SA MERGI DE URGENTA LA OFTALMOLOG? - Boli ochi - Dr. OVIDIU CORAVU - Ce Sa Fac?

Grigore Vieru, 9 hotel Turist. Numere de contact — ; ; adresa electronică: chisinau optiplaza.

albumul oftalmologului

Distribuie acest articol.

Asevedeași