Afise publicitare – Design grafic afise

Afise publicitare – Design grafic afise


Afise publicitare

Design grafic afise


Revenim cu seria celor mai eficiente metode de promovare si ajungem la: afise. Afisele, precum in cazul celorlalte forme de printuri, presupun o forma reprezentativa de advertising a unui produs, eveniment sau servici. Afisele, se asemenea ca si impact cu Bannerele, insa au un caracter informational sustinut, mai extins.

Acestea pot avea diferite dimensiuni, in functie de target. Cromatica afiselor nu este una stardard, impactul fiind cel care troneaza si in jurul caruia se creeaza. Afisul are menirea de a capta atentia cititorului, de a-l conduce intr-o poveste, de a informa, de a persuada. Afisul, din punct de vedere al grafic design-ului, este cea mai interesanta forma de print, fiind cea care are proprietatea de a crea o poveste din prisma unui subiect ales.

Rolul unui grafician este de a expune un numar informational, intr-o opera de arta, precum afisul, prin modalitati cromatice si de aspect, placute si atractive ochiului uman, in functie de publicul tinta.

Pretul unui design grafic afis de promovare, de informare sau orice altceva, la vreaupliant.ro, porneste de la 79 lei.

Scrie un brief la contact@vreaupliant.ro sau completeaza formularul de comanda pentru a primi un pret personalizat necesitatilor tale!

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment