Administrator Facebook Pentru Business-ul tau?

Administrator Facebook Pentru Business-ul tau?

Ai afacere care iti ocupa o mare parte din timp? Doresti sa te promovezi pe toate caile existente, dar timpul nu iti permite? Ai incercat prin metode cu servicii de tip print (flyere, afise, pliante etc.) dar rezultatul nu a fost tocmai cel potrivit? Daca ai raspuns cu da, la intrebarile anterioare, continua sa citesti urmatoarele randuri. Afla cum poti avea un administrator facebook dedicat afacerii tale:

Pe langa serviciile de design grafic flyere, afise, pliante, fluturasi, carti de vizita, sigla, logo, bannere etc. iti oferim acum si serviciul de management si administrator facebook. Ce inseamna asta? vei avea un consultant specializat, care va actualiza frecvent, pagina de facebook a afacerii tale, creand postari relevante, privind promovarea si existenta brand -ului tau in social media.

Promovarea in mediul online este un pas important, dar cea mai importanta este modalitatea de promovare, precum si un administrator facebook dedicat. Crearea unei identitati vizuale in cadrul online, aduce in fata clientilor tai, zi de zi, imaginea brandului tau. De aceea, iti oferim pachete de administrare a paginii oficiale de Facebook a brandului tau, customizat in functie de target dar si necesitatile acestuia. Cream postari cu cuvinte cheie potrvite, imagini cu design grafic creat chiar de catre noi, comunicam impreuna cu publicul tau, raspundem mesajelor si cream astfel acea conexiune intre produsele de print si social media, cumulate pentru excelenta brand -ului tau.

Pachetul pentru un astfel de serviciu porneste de la 300 lei/ luna, cu o crestere in functie de optiunile alese. Trimite un e-mail la contact@vreaupliant.ro cere o oferta de pret, povesteste-ne despre brandul tau, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp catre tine.

Completeaza formularul aflat aici si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

Share-uieste sa vada si ceilalti!

No Comments Yet.

Leave a comment