Acrobatie vizuale, Acrobatie vizuale - Efectul severității asupra vederii

acrobatie vizuale

Account Options

Evenimentul a debutat la oraîn Parcul Unirii, unde pasionații de teatru de stradă au întâmpinat personajele fantastice, artiștii pe catalige și dansatorii unor companii de teatru din Italia. Acestea au pornit în paradă, spre Piața Constituției, unde seara s-a încheiat cu spectacole grandioase și momente emoționante. Osa Show, grandioasa producție a companiei Sonics, a ținut publicul cu sufletul la gură, cu numere captivante de acrobație la mare înălțime.

În ultima parte a serii, Carillon 3. Suspendați acrobatie vizuale 80 de metri deasupra solului, artiștii trupei Kitonb au combinat dansul aerian cu acrobații executate la limită. Din programul zilei de 2 iulie amintim Sky Dance — Molecole Show, spectacolul nocturn prezentat în premieră în România, care a încheiat seara de duminică.

Am vedere hipermetropie

Povestea de iubire a celor doi acrobatie vizuale, care se înalță cu un mănunchi de baloane luminoase, pe acorduri muzicale, a uimit publicul din Piața Universității. Adrenalina și romantismul s-au împletit într-un număr care a combinat grația mișcărilor de dans și emoția zborului la zeci de metri deasupra publicului.

  • Dacă vezi 35 de vedere
  • Principiile măsurării acuității vizuale
  • Experienta iti va fi oferita de Circul National din China, care va prezenta pe 10 martie un spectacol inedit la Sala Palatului din Capitala.
  • Ochii miopiei sunt extinși

Între 7 și 9 iulie, Centrul Istoric, Calea Victoriei și Piața Universității devin din nou tărâmul fanteziei și al personajelor de poveste.

Cele 13 statui vivante ale spectacolului Still l Urban de la Teatrul Masca dau viaţă unor personaje inedite, fiecare cu povestea sa fascinantă, în Centrul Istoric. Trupa Birdmen din Olanda pune stăpânire pe Calea Victoriei, cu o paradă de creaturi misterioase, luminate în culori diverse.

restabiliți vederea la distanță

Romantic și antrenant, spectacolul Street Magic al cuplului Izimagic Duo din Italia, ce va avea loc la Piațeta Odeon, ține publicul în tensiune, cu numere impecabile de magie. Magicianul scăderea vederii după operație și șarmanta sa asistentă, încântă prin numerele de iluzionism surprinzătoare și prin interacțiunea cu publicul.

  • Norma acuității vizuale
  • Site despre restaurarea vederii
  • Între 12 și 14 iulie, de artiști internaționali vin la București pentru trei zile de festival, cu17 spectacole și peste 60 de reprezentații în zone cheie din capitală.
  • Casa vedere frumoasa

Teatrul Masca revine în Centrul Istoric cu spectacolul Vânt de primăvară prin piersici. Alegoria cu personaje fabuloase evocă exotismul și splendoarea lumii chineze.

Vertical Show, spectacolul trupei italiene Wanted, este o comedie vizuală ale cărei numere de acrobație se îmbină cu proiecțiile video. Reprezentația de teatru vertical din Piața Universității este o incursiune în jocurile video vintage, o fuziune între grafica 2D și mișcările 3D live ale actorilor acrobați.

presopunctură pentru vedere

Al doilea weekend de acrobatie vizuale vizuale este ocazia perfectă pentru ca personajele de jucărie Brick People și circarii Stripes Circus să ia cu asalt Calea Victoriei. În Centrul Istoric și strada Lipscani, oamenii-oglindă Mirror Family și oamenii-ghivece de flori Flower Pots stârnesc amuzamentul celor mari și fascinația celor mici, cu fiecare apariție. Spectacolul trupei de roboți Pipe Men, din Parcul Krețulescu, așteaptă publicul la o repriză de suspans și suprarealism, iar toboșarii Glow Drums vor străluci pe ritmuri antrenante, după lăsarea serii, în centrul orașului.

Spectacolele românești Parizianca și Flamestorm, anulate în primul weekend de festival din cauza condițiilor meteo nefavorabile au fost reprogramate.

Evenimentul a debutat la orain Parcul Unirii, unde pasionatii de teatru de acrobatie vizuale au intampinat personajele fantastice, artistii pe catalige si dansatorii unor companii de teatru din Italia. Acestea au pornit in parada, spre Piata Constitutiei, unde seara s-a incheiat cu spectacole grandioase si momente emotionante. Osa Show, grandioasa productie a companiei Sonics, a tinut publicul cu sufletul la gura, cu numere captivante de acrobatie la mare inaltime. In ultima parte a serii, Carillon 3.

Reprezentația Teatrului Masca, Parizianca a fost reprogramată pe 9 iulie, în Parcul Krețulescu între orele și Spectacolul trupei Flamestorm a fost reprogramat în al treilea weekend de festival, pe 15 iulie, în Piața Universității, unde vor avea loc două reprezentații:

Asevedeași